Хенсік Мореззі
Поважний гравець
- Реєстрування
- 19 Лис 2022
- Дописи
- 362
- Реакції
- 177
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: «Владислав Веркут», «Рафаель Тоширо»
- Особистий нікнейм: Хенсик Мореззи
- Суть скарги: Початок закладається з скарги 1 з назвою теми «АБЬЮЗ» на гравця «Витя Блатной», на яку від адміністратора «Рафаель Тоширо» поступає відповідь
Після такої відповіді, з якою я і багато інших гравців будуть не згодні я пишу скаргу 2 (в ній розписую про багоюз в системному зз), та натякаю що скарга розглянута НЕПРАВИЛЬНО, та хочу щоб адміністрація переглянула скаргу, на що ЗГА «Владислав Веркут» відповідає
ігноруючи суть скарги про БАГОЮЗ від гравця про який було розписано в скарзі на адміністратора. (також додам про скріншот в скарга 2 на основі якого я підозрюю що було винесено вердикт від «Рафаеля Тоширо»)
Також по скарга 1 на ВІДЕО ми бачимо як гравець навмисно (не місклік) наносить удари через СКРОЛЛ+ЛКМ=багоюз (балончик+руки). ІГРОВИМ модом передбачено що в СИСТЕМНИХ зелених зонах не будуть наноситися удари/урон по гравцям.
9.4 Заборонено використання великих багів, помилок, недоробок ігрового мода в особистих цілях, а також для отримання переваги, збагачення або заради розваги. - посилаючись на данний пункт можна винести вердикт - БАГОЮЗ. Але в моїх скаргах адміністрація не винесла даного вердикту, відповідала стисло та некорректно щодо скарги 1 (мається на увазі про держ.орг, коли гравець знаходиться в неоф.орг)
Вважаю що адміністрація повинна пройти переаттестацію на знання правил, а також більше взаємодіяти з ігровим модом задля уникнення ситуацій яка склалася на даний момент. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга 1 скарга 2 на адм
- Дата походження: 09.10.2023