Розглянуто Для Серго Голда

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Бер 2025
Дописи
85
Реакції
105
Бали
78
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
  2. Особистий нікнейм: Хенсо Мореззі
  3. Суть скарги:
    Входя в каноны РП и так же отходя от них, в жизни нас не телепортирует божество либо какая другая сила, ведь так?
    И как ситуация с пропажей гос.транспорта может стать исключением для повода телепортации игрока С ЗАДЕРЖИВАЕМЫМ прям под НПУ?
    Почему не последовало никакого ответа от вас на счет коммуникации между игроком и администратором, где администратор разговаривает с игроком как с другом абсолютно отходя от регламента администрации, где администратор обязан обращаться к игроку на "Вы" в любом из случаев, будь это лучший друг либо полностью новичок.
    В последнем вашем предложении последовал ответ о беседе на счет ситуации с телепортацией, но на счет коммуникации между игроком и администратором - нет.
    Каждый раз каждый игрок задается вопросом при получении ответа почему же администрация не получает наказания как и в данном случае, почему вы не хотите выдавать наказания администрации в виде выговоров, снятия акоинов? Почему практически каждая жалоба где видно нарушения ваш ответ как главной администрации сервера - обычная беседа, а не фактическое наказание администратора за нарушение. Не повторяйте и не говорите что это первая такая ситуация у администратора, он не знал и т.д, ведь когда ты встаешь на пост администратора ты читаешь регламент, термины наказания, тебя проверяют на знания правил сервера как неоф/орг/без орг и я не поверю что администратор не мог догадаться что телепортировать игрока прям под НПУ запрещено, это даже выглядит слишком странно и нелогично.
    Что ж на счет вашего ответа с "Так, краще б було якби адміністрація надала автомобіль для продовження РП процесу". Так у них есть рация в которую вызывается служебка которая их подберет, нет? Администратор буквально влез в мой РП процесс нарушив его и сломав полностью весь канон где можно разыграть можнество ситуаций, показал что гос выше неофа и игроков без орг. Так и ваш ответ на это похож (что гос выше неоф/без орг) "дать автомобиль вместо телепортации прям под НПУ".
    Вся ситуация с телепортацией, следующей моей жалобой с игнором репорта где я пишу что репорт игнориться 4-5 минут, а ваш ответ "Через велику кількість репортів і малу кількість адміністрації, відповідь на репорт може бути трішки довше." буквально не имеет смысла, так как на репорт госника (хотя об этом не знают скорее всего) прилетает сразу 3 администратора, хотя мой репорт написан в 15:23, а 3 админа на репорт госника слетелись в 15:58.
    Так же мой репорт не требовал присутствия администратора (просто текстовый ответ в /pm), его просто не хотели брать/не знали ответ, так почему администрация не желает телепортироваться, уточнить у игрока его проблему? Я буквально стою жду администратора, его ответ либо же телепортацию/слежку, но ни того ни другого нет из за чего я пишу в тех поддержку надеясь что это не баг который нужно заливать на форум, а просто я что то не так делаю и мне прям в игре помогут.

Хочу услышать ответ на всё что тут написано, ваше мнение с разных сторон как администратора так и игрока занимающего пост в гос структуре/неофе/без орг
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): MOREZZI MOREZZI
  5. Дата походження: 31.07.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,958
Реакції
1,821
Бали
253
Вітаю

Підемо по порядку:

1. Телепортація гравця до НПУ в процесі РП

Ваша скарга зрозуміла - телепортація під час активного РП, особливо із затриманим, дійсно може виглядати як грубе втручання. Стандартною практикою має бути або надання службового транспорту, або створення можливості організовано вивезти гравця силами фракції. Адмін має бути лише підтримкою, а не рушійною силою розвитку подій.
Але ця ситуація зі зникненням авто сама по собі порушує РП процес, і виклик через рацію колег є не дуже логічним. Самий кращій варіант який міг бути:
Адміністратор мав телепортуватись до вас,поставити РП процес на паузу, взяти гравця фракції та телепортуватись з ним до розташування його фракції, взяти авто, і разом з авто повернутись на місце РП процесу та зробити все для того щоб процес йшов далі по своїй логіці.

2. Тон спілкування адміністратора з гравцем

Щодо порушення регламенту звернення ("на Ви") - повністю погоджуємося: незалежно від того, хто перед адміном , друг, знайомий чи новачок , стиль спілкування має бути офіційним, рівним і поважним.
Порушення етики спілкування адміністратора це не дрібниця. У випадку повторного фіксування подібного буде застосовано дисциплінарне покарання. Адмін вже попереджений, ситуація зафіксована.

3. Чому нема покарання, а лише бесіди?

Розуміємо, що з боку це може виглядати як «покривання своїх». Але не кожне порушення варто карати однаково ми орієнтуємося на: тяжкість наслідків, навмисність дій, частоту подібних інцидентів за співробітником.
У випадках, коли порушення не несе серйозної шкоди геймплею чи було зроблено без злого наміру, попередження + внутрішня фіксація вважається коректним кроком. Але при повторенні слідує дисциплінарне рішення.
Конкретний адмін не отримав жорсткого покарання, бо ситуація трапилась вперше й не мала критичних наслідків. Але ми визнаємо, що це було помилкою з його боку.

4. Питання пріоритету репортів

Всі репорти мають оброблятися послідовно, незалежно від того чи це неоф,держ або безорг. Проте на практиці бувають моменти, коли: адміністратори бачать репорт як терміновий ,частина адмінів просто бачить першим репорт, в який одразу телепортуються,є внутрішня черга, яка не помітна з боку гравця.

Щодо вашого репорту, в 15:23 ви написали репорт, і о 15:26 вам було надано відповідь.

5. Чи дійсно Держ вищі за Неоф / Без орг?

Ні. В ігровому плані усі гравці рівні, незалежно від приналежності до фракцій. Державні фракції мають формальний статус, але це не означає, що їхні запити обробляються першочергово або що їм дозволено більше.

Якщо гравці бачать упереджене ставлення - це проблема, яка мусить вирішуватись. Ми подивимося статистику роботи адміністраторів, щоб оцінити, чи є системна проблема в пріоритетах.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі