Розглянуто Для Серго або Олега

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
719
Реакції
1,012
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Жекіч Хелл
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
3. Суть скарги: Я задав чітке питання на яке відповіді в вердикті так і не отримав. Де в правилах ловлі майна прописано про те що на зльоті заборонено цілитись в людей. Я не стріляв і нічого не порушив. Чому мене відкинули на респ? Навіть якшо були якісь попередження, причому тут це якщо правилами не заборонено цілитись. На той момент я був без звуку і не чув шо там мені якись Данило шось говорив. Прохання розʼяснити правила йому
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): вердикт віктора в минулій скарзі.
5. Дата порушення: сьодні

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,089
Реакції
1,941
Бали
253
Вітаю

Наставлення зброї на інших гравців, особливо після неодноразових попереджень адміністратора,було розцінене як провокація, що підпадає під пункт правил:
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено навмисно провокувати гравця на порушення правил сервера з метою отримання доказів, створення конфліктної ситуації або подальшого притягнення його до відповідальності.
Вас просто відправили на респавн з метою уникнення можливого подальшого правопорушення.
Той факт, що у вас був вимкнений звук, не звільняє від відповідальності за невиконання вимог адміністрації.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі