Розглянуто Для Сергія Коваленка | Андрій Корнюшин Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ксавье Брукс

Тревор Фитцджералд
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
200
Реакції
73
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм: Тревор Фитцджералд
  3. Суть скарги: Я визвав ЗГА запитати чи є скін "Фермер" забороненим, вона спочатку скаазала "Так, його можно носити" я на всякий випадок його знав, вона визвала ГА, впевнитись чи можно його носити, мене попросили його одіти та через секунду мені його зняли, я кажу так чого, вони кажуть, його нельзя носить, я кажу "ГА видайте компенсацію в розмірі 1 мільйон, як й другий гравцям за багані скіни" він мені відповідає "Вам компенсацію видано не буду, ми скін конфіскували" (Компенсацію не видають тільки тоді коли людина відпомляється вітдавати скін адміністратору), ГА після чого зник, я кажу ЗГА що це таке? Мені вона каже цей скін заборонений, я кажу добре, дайте мені компенсацію, воона каже я скину скільки буде ( Скинули 760 тисячь замість 1 мільйона ).
  4. Як насправді має це проходити. Адміністратор довжен відкрити логи гравця, подивитися де та як він цей скін здобув, та видати компенсайію в розмірі одного мільйона або за скільки він його взяв, дивлячись на сумму.
  5. Мені другі гравці в кого був або є цей скін кажуть "Ти його можешь носить тільки з аксессуарами" я так й зробив.
  6. Тожі чого не забирають скін "Містер біст" так як він також є заборонений для звичайних гравців (Скін "Містер Біст видається тіль блогерам - мідійкам) я це питання задав адміністраторам меня сказали "Побачу - заберу" коли вони даже не знали що він є забороненим, я в ньому ходив при адмінах та при ЗГА мені нічого за нього не казали.
  7. Ще прошу звернути увагу на спілкування Головного Адміністратора.
  8. Прошу або повернути скін, або видати компенсацію в повному розмірі. Дякую за увагу!
  9. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  10. Дата походження: 04.08.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі