Розглянуто Для Сергія Коваленка. Бан на 6к

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данил Донецкий

Император 03
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
136
Реакції
89
Бали
31
Адреса
Донецк
1. Сергій Коваленко
2. Данил Донецкий
3. Шановний Сергій Коваленко, я гравець 03 сервера Данил Донецкий, хочу подати оскарження на свій акаунт який сьогодні забанили на 6000
днів через " Купівля ігрової валюти ", на якому було 750кк ігрової-валюти та дуже багато речей які дісталися за більше року гри на проекті . Відзначу відразу, я граю на цьому проекті більше року, за весь час закинув у саму гру більше
30000 реальних гривень, і отримував з гри одне задоволення і хочу й надалі грати на цьому проекті. Але сьогодні настав судний день: після
мого блокування мені в дискорд відразу написало багато людей, і ось пару з них мені сказали як даний адміністратор Андрій Корнюшин
спеціально підсилає до популярних чи багатих гравців подібних гравців за ігрову валюту. Зараз я бачу як мій
автомобіль Rolls Royce Bunker фул 5, Гелік 2022 року фул 5, номери DONETSKIY знаходиться на акаунті тієї людини, яка злила мене - Радік
Золото, питання: Як у нього виявилися мої речі? Ось так було до мого блокування - і так сталося
після мого блокування - , і цей роллс тепер у того самого Радика - а також
мої номера - Наведу приклад який нещодавно стався
( https://ukraine-gta.com.ua/threads/...БАН-6000днів-за-продаж-ігрової-валюти.198534/ )
якщо коротко то після того, як власника бізнесу блокують, то сам бізнес злітає через 7 днів або на скільки була сплачена оренда, а тут бізнес моментально отримав
Леха Золото котрий злив Андрію Корнюшину людину котрий володів цим бізнесом до свого бану, там також є скріни. Наступний приклад: НИк Невский
який нібито продав свій Єпіцентр за 200кк ігрової валюти і ще зверху 10к реальних гривень людині, яка його так само злила Андрію Корнюшину, і Невскому
відмовляли в оскарженні ( https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...арженя-Для-Керівника-Сергія-Коваленко.191409/ ),
але за підсумком його розбанили, він зі свого боку виплатив 100кк або 200кк ігрової валюти компенсації і далі грає на проекті.
Я в минулому своєму оскарженні отримав відмову від заступника Головного адміністратора 03 сервера Валерії Тимошик без жодних пояснень, хоча
я в скарзі попросив такий самий результат подій як з Невским, а саме пропоную забрати у мене даний автомобіль Гелик 2022 року фул 5 і виплатити мені
компенсацію за цей інцидент у скарбницю Президенту чи комусь із адміністрації. А також прошу звернути увагу на цього Головного
адміністратора Андрія Корнюшина який працює з людьми які зливають йому звичайних гравців та віддає їм все майно як це
сталося з Сівою Горобцем та зі мною.
4. 5. 11.08.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

На підставі наданих доказів рішення щодо блокування Вашого акаунта залишається без змін.

Всі заходи, включаючи блокування акаунтів, приймаються на основі наявних доказів та відповідно до правил проекту.
Ваша ситуація була розглянута в повному обсязі, і є 100% підтвердження купівлі майна за реальні кошти.

З приводу знаходження майна на обліковому записі гравця ,це є винагорода за знаходження вас як порушника правил,ваше майно було конфісковано та віддано на користь серверу.

Також ситуація гравця Ника Невского, якого ви зазначили у скарзі у вигляді прикладу, є зовсім інакшою, тому його було розблоковано.На жаль повної доказової бази було не достатньо, для повного та безповоротного блокування облікового запису.

В оскарженні відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі