Розглянуто Для Сергія Коваленка / Безпідставне видалення клану, пропажа майна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Артем Скакун видалив мій клан посилаючись на: "Блокування видав раніше колишній адміністратор і допустив в цьому помилку, після вашого звернення я одразу вирішив цю проблему". Тобто якийсь адмін видав мені покарання "помилково", а Скакун довів його справу до кінця вже "згідно правил". Це яскраве свідчення того, як адміністрація відноситься до учасників в особі ГА. Він прекрасно розуміє, що це покарання було видано помилково і навіть з його слів, але замість того, щоб принести вибачення і виправити ситуацію він настоює на своєму, щоб це покарання стало "не помилковим". ГА Скакун повністю ігнорує те, що остання моя активність була на початку грудня. Я адресую цю скаргу на імя керівника проекту, а не на вас Скакун! Я скаржусь на ваші дії і не маєте права розглятати скарги на вас адресовані керівнику! Чи так боїтесь, що вас викриють? Не даєте мені оскаржити ваші дії через форум, я оскаржу в інший законний спосіб.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ення-клану-пропажа-майна.246695/#post-1015362
  5. Дата походження: 05.01.2025

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Ваш клан було видалено відповідно до правил. Блокування вашого облікового запису було знято Головною Адміністрацією після розгляду першої скарги. Звертаємо вашу увагу, що видалення клану сталося через 45 днів неактивності, що повністю відповідає встановленим правилам UG.

Згідно з логами вашого ігрового облікового запису, останній вхід до гри відбувся 17.11.2024. Блокування було накладено 23.12.2024, але вашу скаргу було подано лише 04.01.2025. Це свідчить про те, що ви не намагалися зайти до гри впродовж періоду блокування.

Головна Адміністрація розглядала можливість передати ваш клан активному модератору, але таких кандидатур не виявилося. Щодо майна, яке, за вашими словами, зникло, будь ласка, зверніться до технічного розділу для подальшого розгляду цього питання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі