Розглянуто Для Сергія Коваленка Виключно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ураганчик Тюбікович

Поважний гравець
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
164
Реакції
107
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко,Дмитро Мінур
  2. Особистий нікнейм: Ураган Тюбикович
  3. Суть скарги: Вітаю пане Сергію.Сьогодні в ночі, під час судні ночі сталася така ситуація,закинув я скаргу на Станіслава Флібюстера який є лідером клану Legends90x,за ухід від перестрілки - тик 1.Монтіп Ковелнко перерозглянув скаргу з невірним вердиктом,а саме по правилам судної ночі по фото яке прикріплене на форумі немає зеленої зони на дніпровському картелі,потім Дмитро Мінур видав 2 догани за дм зз від Лідера та Модератор з цим рішенням я не згідний томущо в правилах дана тереторія не є ЗЕЛЕНОЮ ЗОНОЮ,і виходить що вони вигадали правила на ходу.І чому гравець Станіслав Флібюстер не отримав покарання за вихід з гри під час перестрілки,прошу звернути увагну на адміністраторів Монтіп Коваленко та Дмитро Мінур за їх неприязяність до клану KARHART та блат до сторони Legends90x.Хочу ще додати що мого соклановця видали покарання по цій скарзі-тик 2 SK та DM ZZ і з правилами судної ночі це не заборонено робити,а те що зробив лідер клану Legends90x порушив правила та йому не видали жодного покарання.
    photo_2025-04-27_00-06-59.jpg
    1745779712636.png
    1745779821666.png

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:27.04.2025

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю.

Щодо скарги R-1309 | "Легенд 90" (лідер):

Порушення дійсно були зафіксовані, і факт їх зловживання підтверджено.
Вердикт Головного Адміністратора визнано вірним: адміністрація має право у необхідних випадках діяти за власним розсудом, відходячи від правил задля забезпечення справедливого рішення.

Стосовно правил "Судної ночі":

Ваші зауваження прийняті до уваги, відповідні заходи для врегулювання ситуації будуть вжиті.
Щодо дій гравця Станіслава Флібюстера:
Його вчинки визнані виправданими, оскільки він залишив гру після своєї смерті, таким чином уникнувши повторного вбивства.
Щодо можливого прояву неприязні до клану KARHART чи блату на користь Legends90x: не було виявлено.
Таким чином, рішення Головної адміністрації та ЗГС Неофа є вірним.

Щодо скарги R-1310 | "Лідер клану Legends90x — Гравець, який встиг втікти, але недалеко...":
Ситуацію вже було розглянуто та вирішено Головним адміністратором.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі