Суть скарги: Пропозиції щодо покращення та змін правил
Перша пропозиція:
Правила UKRAINE GTA, а саме якщо гравець порушує правила які передбачені пунктами (які прописані знизу), то видавати покарання жорстокіше. Наприклад: На перший раз /warn, на повторне порушення /ban 100 днів. Чому пропуную це зробити, тому що багато гравців порушує або не дотримується РП процесу!
7.14 Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій.Приклад: при перевірці документів працівником поліції ви кажете що ви забули права.7.15 NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.
7.16 NonRP використання аксесуарів.
7.17 Заборонено виходити з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення.
7.18 Заборонено тікати від поліцейської погоні, ховаючись у закритих інтер'єрах.
7.19 Заборонено уникати поліцейську погоню за допомогою води.
7.20 Заборонено уникати поліцейської погоні на велосипеді, перестрибуючи через високі паркани, автомобілі, дахи будинків або стрибаючи по автомобілях.
7.21 Заборонено їзда і зрізи по полях/тротуарах/газонах під час поліцейської погоні.
7.22 Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть, якщо була причина.
Примітка: дозволено вбивати та грабувати інкасаторів в Зелених Зонах не вбиваючи мирних гравців (правила нападу на інкасаторів) чи захищати державну територію (об'єкт від нападу). Дозволено захищати себе від нападу (коли на вас напали).
Примітка: під час нападу на ВЧ згідно правилам нападу на ВЧ цим правилом можна нехтувати так само як і Зеленою Зоною.
7.26 "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манеріПримітка: позашляховики, квадроцикли, велосипеди можуть їхати по полям з швидкістю не більше 60 км/год.
7.27 Заборонений навмисний ухід в зелену зону під час РП події.
7.28 Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами.
7.35 Заборонено навмисно перешкоджати проведенню набору в організацію.
7.39 Заборонено ставити образливі, неадекватні нікнейми, та нікнейми інших гравців для домашніх улюбленців | WARN та конфіскація домашнього улюбленця
Друга пропозиція (доповнення до першої): Зробити систему розшуку за часом меньше, бо саме із-за того що гравці не хочуть сидіти в КПЗ вони лівають з гри
Третя пропозиція: Створення вільного висловлювання в соц.мережах і т.д (бо гра торкається реального життя або те що ми кажемо в соц. мережах і я вважаю це не правильним.) Є приклади, ось декілька: Зняття з посади ІП Даніїла Духова на 06 за відео в тт. Зняття мене з посади 10 СБУ Д за відео в тт, не довіра від ГА/ЗГА/ГС/ЗГС і т.д є ще випадки, але я думаю цього достатньо. (єдине що хочу зазначити, що дані ситуації були давно ще при старому ГА/ЗГА/ГС/ЗГС 03, я думаю наразі це вже вирішено)
приклад ситуації
Четверта пропозиція: В нас на проекті згідно правилам на посаду лідера/заступника/ІП може стати особа якій виповнилось 14 років, але є багато гравців яким по 11-13 років, які знають правила і впринципі є адекватними і нормальними людьми які бажають стати на високу посаду, але не можуть із-за віку. Тому пропоную робити виключення до 12/13 років зі згоди Головної Адміністрації ГА/ЗГА