Розглянуто Для Сергія Коваленка|На ГА, відчуття повної безнаказоності, Маячня у відповіді на скаргу, прикривання ЗГА, ГС.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
184
Реакції
347
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм: Эрік Мосісса
  3. Суть скарги:
  4. На цей раз я буду дуже не багатослівний, усе описав у попередніх скаргах. Суть скарги полягає в тому, що основний аспект моїх претензій полягав у тому, що адміністрація наклала на мене покарання BAN на 7 днів. Відповідно до їхніх слів, вони мали видати покарання "ЧС Лідерів на 15 днів + ЧС Фракції на 60 днів + Варн". Однак це не є бан. Наступний аспект скарги стосується неповажного ставлення до гравців, використання нецензурної лексики під час розмови з гравцями та наклепу на мою адресу, що я вже довів у попередній скарзі.

Замість адекватної відповіді на мою скаргу, ГА звернув увагу лише на перший абзац моєї скарги про мову і проігнорував питання мату та неповажного ставлення. На мою думку, людина, яка обіймає посаду ГА, є абсолютно некомпетентною, і я прошу вжити дисциплінарних заходів до всіх, хто порушив правила, наведених у моїх скаргах. Також прошу розблокувати мій обліковий запис у грі, оскільки ЗГА діяла неправомірно і в помсту, не виконуючи свої обов’язки адміністратора.

І найголовніше: адміністратор, який порушив правила, ніколи не покарає сам себе, тому я наполегливо дуже прошу, щоб цю ситуацію особисто переглянув Сергій Коваленко. Дякую за увагу
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Перша скарга яка була для ГА, Друга скарга ДЛЯ Сергія Коваленко але її переглянув га, скріншот того що ГА або його працівники забанили також і у DC 03 серверу без причини.
  6. Дата походження: 13.08.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Щодо накладеного покарання. Ми підтверджуємо, що згідно з нашими правилами, відповідальність за порушення мала б бути накладена у формі “ЧС Лідерів на 15 днів + ЧС Фракції на 60 днів + Варн”. Однак, через певні обставини, які стосуються конкретної ситуації, було прийнято рішення про накладення покарання у вигляді бану на 7 днів.
Після ви були розблоковані, та не отримали покарання згідно з порушеннями.
Хочемо зауважити що ваші слова(точніше слова 3 особи)були саме про те, що ви не порушили правила,але на жаль почуті ми не були.
Згідно з правилами (всі зміни вступають у силу через 24 години після поправок)
Не діє правило що при становленні на посаду «я мав інші правила»,пункти згідно цього були наведені в інших скаргах.

Щодо неповажного ставлення та використання нецензурної лексики з боку адміністрації: ми проведемо бесіду адміністрації, щоб надалі таких випадків не було.

На рахунок видачі вам блокування в діскорді зверніться в даний розділ - Критерії подачі заявки на блокування банківського рахунку гравцям (https://forum.ukraine-gta.com.ua/forums/Скарги-на-технічну-підтримку.43/)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі