Розглянуто Для Сергія Коваленка // Особисто для Керівника!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Залозний

Форумный Герой
Реєстрування
11 Кві 2024
Дописи
123
Реакції
156
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Монтіп Коваленко
  2. Особистий нікнейм:Томас Рейдж
  3. Суть скарги:
    Вітаю Вас Шановний Керівник,Справа в тому що пів року назад на ГА була Вікторія Мілковіч,я розумію що вона знялася,сервер жив,скарг на неї не сильно ж і було,але вона знялася за причиною нехватка часу,після цього призначили на посаду ГА Монтіпа Коваленко,і почалося.почали летіти скарги на нього для Керівника і т.д.,після цього була призначена на посаду ЗГА Вікторія Мілковіч,але вона потім теж знялася,я розумію, у Монтіпа є свій час,у нього школа,уроки,може доп. уроки та інші тренування,в цілому він приходить додому приблизно о 16-17,і так кожен день,в цілому він не відповідає приблизно до 17.Багато скарг до речі летять на розгляд,та бувають там від 24 до 72 годин(3 доби) хоча по правилам не більше 24,чи так це важко передивитися фрапс адміністратора,подумати головою що робити на винести вердикт? Ні не важко,займає до 30 хвилин.Шановний керівник,у мене до вас питання,як можна було призначити 15-річного школяра на ГА? Данна людина по перше мислить по іншому,по друге у нього звісно є блат,когось він блатить когось ні.Дам вам приклад, 3 дні тому я крикнув на контах при адміні фразу ''тюбікі200'',після цього мене замутили за образу гравців,але де тут образа гравців? я ж не сказав ''Ураган Тюбикович 200'',я образи клан а тобто неадекватні вісливлювання.Він дав мені блокування на 2 дні,за весь час грі на проекту у мене було 2-4 образ гравців,неадекватні висловлювання.Звісно за блат когось він вам не признається,тому що за його можуть зняти,може покарання і буде корисним для мене,я відпочину від гри, так як кожен день я перебуваю в грі від 7 годин до 10,а може 1 всі 12 годин,це багато,не кожна людина має бажання стільки грати,та стільки цікавості до гри.
    Що ж пропоную я?
    Є такі адміністратори(дам вам 2-3 приклади) які активні в грі,не блатять,виконують свою працб на 12 з 10:
    Олександр Дилер:Доволі довго перебуває на нашому проекті,активно грає,допомагає в розвитку проекта,та в цілому чіловий хлопець,вважаю що він так само заслуговує цю посаду як і
    Макс Набанов:дуже корисний для серверу,дам приклад.9 ранку усі сплять або в школі,тим часом Макс Набанов вже у грі,буває що я заходжу в 8 ранку у гру з адміністраторів нікого немаєв мережі,через пів годинр відправляю репорт та бачу в мережі тільки Макс Набанов,в цілому теж чіловий хлопець також заслуговує на цю посаду,вважаю що справиться з посадою не гірше ніж інші кандидати,
    Ріна Мкртчян:деякі подумають що це блат так як у мене був нік Артем Мкртчян та в цілому я з Ріною +- спілкувався на всі теми.Може вона не так часто перебуває у грі,але на форуму вона частенька,частенько проводити збори адміністрації,так я розумію що в неї практики,курсові і т.д. Але вона теж проводити час у грі,тим паче видно по 03 серверу що дівчина на ГА справляється на всі 12 з 10,вважаю що у дівчини нема в голові слова БЛАТ,так як коли я хоч раз казав це слово Ріні в переписці,вона одразу ж нервувала та ігнорила мене.
    Непогано справляється й Максим Миргородський,стоїть він вже з початку відкриття серверу,і скажімо так він непогано справляться з посадою Ст.А та M.D.Підвищувався до Ст.А(5) він самостійно,без усяких посад,але вважаю він теж має право на посаду ГА/ЗГА(якщо ж ви все таки вирішете поставити Олександра Дилера на ГА) він активить,у нього більше всього активу в грі(я так помічаю) та він повністю справляється з своює посадою. Також відповідає в діскорді/телеграмі одразу ж якзщо в мережі. Не знає слова блат.
    Я дав свої приклади адміністраторів,які маю право стати на посаду ГА,вирішувати вам,сподіваюся на схожу думку від вас, Шановний Керівник

Зі всією повагою до UKRAINE GTA 06 сервер
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата походження:06.12.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Кожне рішення про призначення адміністратора приймається після оцінки його роботи. Монтіп показує активність і відповідальність. Його вік не є головним фактором, важливо, як він виконує свої обов’язки.

Скарги на сервері розглядаються по черзі. За правилами, час розгляду має бути до 24 годин, але інколи, через велике навантаження або складність ситуації, це може зайняти більше часу.

Адміністрація приймає рішення за правилами UKRAINE GTA. Фраза, яку ви згадали, була оцінена як образа, але блокування у цьому випадку визнано недоцільним. Воно буде зняте. Проте наступного разу, з урахуванням вашої історії порушень, покарання може бути суворішим.

Щодо звинувачень у “блаті”, кожне таке звернення ми перевіряємо. Якщо у вас є докази упередженості, надайте їх, і ми розглянемо цю ситуацію детально.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі