Зачинено Для Сергія Коваленка // Паша Котик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дениска Духов

Поважний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
97
Реакції
201
Бали
38
1. Нікнейм адміністратора: Паша Котик [КІП]
2. Особистий нікнейм: Денис Литвиненко
3. Суть скарги:
Шановний Сергію Коваленко!

Звертаюся до Вас з проханням розглянути ситуацію, яка склалася щодо мого зняття з посади ігрового помічника. Сьогодні мене було знято з даної посади з формулюванням, що я нібито використовував адміністративні права в особистих цілях - [Посилання]. Хочу підкреслити, що жодного разу не використовував свої адміністративні можливості в особистих інтересах. Навпаки, я завжди старанно працював, допомагав гравцям і дбав про дотримання правил та порядку в ігровому середовищі за що і дуже цікаво, й отримав покарання...

Головний адміністратор повідомив мені, що з питання мого зняття слід звертатися безпосередньо до КІП-а - [Посилання]. Зі свого боку, я хочу звернути увагу на те, що мені висунуто звинувачення у надмірному слідкуванню за певними гравцями, а саме за Гравцями Аріша Хантер та Гравцем Володимир Кіров. Однак я вважаю ці звинувачення необґрунтованими. Моє спостереження за даними гравцями було викликане їхніми вбивствами гравців, які могли порушувати правила. Я слідкував за ними у межах своїх обов’язків, як це робив і з іншими гравцями, котрі теж вбивали інших гравців, дивлячись за ними можливо побачити порушення гравців.(При цьому хочу зазначити що відповідав на всі репорти)
Зазначу також, що КІП висловив припущення, що моє слідкування за гравцем Володимир Кіров може бути зрозумілим, але основною причиною мого звільнення було вказано саме спостереження за Гравцем Аріша Хантер - [Посилання]. Водночас варто звернути увагу на те, що цей гравець нещодавно зайняв посаду ігрового помічника, а мене було звільнено саме тоді, коли Аріша Хантер зайняла цю посаду. Маю підозри, що цей гравець а саме Аріша Хантер може мати упереджене ставлення до мене та, ймовірно, надала КІП-у неправдиву інформацію, що могло вплинути на рішення про моє звільнення.

Цікавий факт: мені відомо, що КІП Паша Котик наразі перебуває за межами України, і, відповідно, не повинен мати доступу до особової інформації гравців. Зпираючись на ситуацію з минулим ЗГА "Андрій Фенікс" Це може свідчити про те, що КІП, можливо, навіть не перевірив належним чином, чи дійсно я слідкував за кимось "надмірно" або порушував правила.

З огляду на вищевикладене, з усією повагою прошу Вас переглянути підстави для мого звільнення та докази, які могли б підтвердити моє порушення, оскільки вважаю, що жодних підстав для такого рішення не існує.

Заздалегідь дякую за увагу до мого звернення та сподіваюся на справедливе рішення.

З повагою,
Денис Літвиненко

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вказано вище (Всю іншу конфеденційну інформацію з чатів адміністрації надам вам особисто)
Також надам інформацію про видачу покарань даним гравцям

5. Дата походження: 08.08.2024

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Гравець на посаді Ігрового Помічника було дуже багато порушень з вашої сторони, також ви були зняті по причини 3 / 3. Вся ситуація була вирішена в діскорд каналі.

Гарної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі