Розглянуто Для Сергія Коваленка\\ Таїсії Салайди

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
108
Реакції
27
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин
  2. Особистий нікнейм: Мурад Мухаджі
  3. Суть скарги: їхали на ВЧ, мене попросили збити бронік, я збив бронік не встиг сказати відкат як мене зразу Юрчишин відкинув за ТК, що таке ТК я цього не знайшов, знайшов лише , 6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин, чому я повинен сидіти Годину, якщо ФФ по факту виходе і я більше чим впевнений, шо мені дали б максимум 30ХВ якшо це було б ФФ, прошу старшу Адміністрацію провести якусь бесіду, та придивитись до цього Адміністратора, я бачив багато скарг на нього, і таке чуство шо данний адміністратор не долюбляє клани, 6.8. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 30-80 хвилин, при повторному порушенні протягом 3-ох днів Варн, питання до Юрчишина, де я вбив свого соклановця???, прошу максимально розглянути цю скаргу. Пане Коваленко. будь ласка передивіться скарги на данного Адміністратора та щось з цим зробити. я знаю вашу відповідь, це була помилка, таке чуство що тільки я получаю ці помилки, ми їхали на ВЧ. та я мав купити лохину, із за донного Адміна ні того ні другого я не зробив, викликавши Адміна питаю типу так і так, він каже (НЕЗГОДНІ-НА ФОРУМ)
    частенько я бачу скарги на данного адміна тіпу (Блата) прошу розглянути цю скаргу та віднестись з розумінням, питання ( ЯК МОЖНА ПЕРЕПУТАТИ ФФ і ТК? кнопки на TK i FF знаходять не поряд друг з другом
    (ДОПОВНЕННЯ)
    питання де взялись 10 хв? 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
    чому не ФФ я ж по свому соклановцю попав
    мені лишалось сидіти 37 хв, сиджу 40
    таке питання, данний адміністратор привила знає?
    дякую!
    Такі помилки та (адміністратори) максимально псують гру на проєкт

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:22.03.2025

Останнє редагування:

Таїсія Салайда

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2024
Дописи
1,979
Реакції
1,026
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Всі питання та претензії були вирішені у діскорді.
Приємної гри на UKRAINE GTA)

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі