Мурад Мухаджі
Отаман
- Реєстрування
- 1 Жов 2023
- Дописи
- 108
- Реакції
- 27
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин
- Особистий нікнейм: Мурад Мухаджі
- Суть скарги: їхали на ВЧ, мене попросили збити бронік, я збив бронік не встиг сказати відкат як мене зразу Юрчишин відкинув за ТК, що таке ТК я цього не знайшов, знайшов лише , 6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин, чому я повинен сидіти Годину, якщо ФФ по факту виходе і я більше чим впевнений, шо мені дали б максимум 30ХВ якшо це було б ФФ, прошу старшу Адміністрацію провести якусь бесіду, та придивитись до цього Адміністратора, я бачив багато скарг на нього, і таке чуство шо данний адміністратор не долюбляє клани, 6.8. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 30-80 хвилин, при повторному порушенні протягом 3-ох днів Варн, питання до Юрчишина, де я вбив свого соклановця???, прошу максимально розглянути цю скаргу. Пане Коваленко. будь ласка передивіться скарги на данного Адміністратора та щось з цим зробити. я знаю вашу відповідь, це була помилка, таке чуство що тільки я получаю ці помилки, ми їхали на ВЧ. та я мав купити лохину, із за донного Адміна ні того ні другого я не зробив, викликавши Адміна питаю типу так і так, він каже (НЕЗГОДНІ-НА ФОРУМ)
частенько я бачу скарги на данного адміна тіпу (Блата) прошу розглянути цю скаргу та віднестись з розумінням, питання ( ЯК МОЖНА ПЕРЕПУТАТИ ФФ і ТК? кнопки на TK i FF знаходять не поряд друг з другом
(ДОПОВНЕННЯ) питання де взялись 10 хв? 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
чому не ФФ я ж по свому соклановцю попав
мені лишалось сидіти 37 хв, сиджу 40
таке питання, данний адміністратор привила знає?
дякую!
Такі помилки та (адміністратори) максимально псують гру на проєкт
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:22.03.2025
Останнє редагування: