Розглянуто Для Сергія Коваленка // Щире вибачення та прохання про зняття бана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓓𝓲𝓮𝓰𝓸 𝓑𝓮𝔃𝓭𝓪𝓻

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
58
Реакції
82
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Жора Партизан
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє проекту UKRAINE GTA,

Пишу вам, щоб висловити свої найщиріші вибачення за свій недавній вчинок на сервері, через який я був забанений тут. Я сказав абсолютно неприпустимі речі, які не повинні були пролунати, і мені дійсно дуже соромно за свої слова.

У моменті я, мабуть, не усвідомлював, наскільки це недоречно, і тепер розумію, що це було велике порушення правил та моральних норм. Я щиро каюсь і не маю жодного виправдання своїм діям. Прошу вибачення у всієї спільноти та адміністрації за свої слова.

Я дуже хочу повернутися до гри на вашому проекті, тому прошу вас дати мені, ще один шанс, або хоча б зменчити термін покарання до 7-31 дня. Обіцяю, що подібного більше не повториться, і я буду уважно дотримуватися всіх правил гри та поважати інших гравців.

Буду вдячний, якщо ви переглянете моє покарання і надасте мені можливість знову бути частиною спільноти UKRAINE GTA.

З повагою та щирим вибаченням,
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 24.10.2024

Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
256
Реакції
179
Бали
48
Вік
28
Вітаю Вас, шановний гравцю!

Маючи повноваження відповідати на скарги, направлені до Керівництва, хочу повідомити наступне:
Враховуючи все, що ви зазначили, зокрема, про батьків гравця, та обдумавши рішення про блокування, я прийняв правильний вердикт – заблокувати вас на 90 днів. Покарання згідно з правилами Ukraine GTA може бути накладене на строк від 14 днів.
Також, врахувавши всю суть вашої скарги, ухвалив наступне рішення:

Ваш акаунт буде переблоковано до 24.11.2024 року.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі