Розглянуто Для Сергія Коваленка або Владислава Савочкіна// Скарга на Громова Новіка та Безсонова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Іван Громов
  2. Особистий нікнейм:Владислав Неєзжалий
  3. Суть скарги: в тій причині по якій мене заблокували я думаю що воно не придусмотрено щоб блокували навіть на мінімальний термін іза всього двух скарг Прошу Владислав Савочкіна або пана Сергія Коваленко переглянути скаргу та зробити правильний вердикт. просто я не можу зрозуміти чому на мої скарги відповідають що я провокував,доказів по перше немає а подруге де я провокував коли я просто подав що мене прийняли без кд це є порушення і де в мене була провокація.Я дуже вас прошу винести вердикт Просто в правилах проєкта не написано від скількох скарг йде вже злив та не бачив я в себе провокацію ось в правилах як написано що рахується зливом:7.34 Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану.
    І тут написано тільки що заборонено а що входить в злив ні .
    7.34 Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану.
    В чому це навмисний злив питання?
    І що відповів мені Громов З вашої сторони виявлено провокацію лідерів на конфлікти, після чого пишете на них скаргу на форум, це вважається зливом лідера та особового складу. Це є чітко вказано в правилах проекту, нижче прикріляю пункт:
    А де провокація так я і не зрозумів.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):ось де Пан Громов сказав що я провокував тут , А ось тут новік виніс вердикт що це злив лідерів: тут, Це всі мої скарги на лідерів . а ось що ще сказав пан безсонов: тут
  5. Дата походження:16.01.24

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
668
Реакції
193
Бали
103
Вітаю, передав вашу скаргу керівництву.
Очікуйте відповіді.

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

З рішенням адміністратора згоден, також хочу зауважити, що від вас спостерігалась неадекватна поведінка у відношенні гравців, адміністраторів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі