Відмовлено Для Сергія Коваленка (керівника)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільям Уoкер

Програш-це лише урок, який готує нас до перемоги
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
104
Реакції
117
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Скай Моралес
  3. Суть скарги: Вітаю пане Керівник, 05.03.2025 був зліт бізнесу Сільпо о 00:00:00 за київським часом, бізнес спіймала людина, на жаль у людини не було відео фіксації, слідкуючі за бізнесом чи ГА прийняли рішення, щоб його гравець продав його державі, після чого я (без відеозапису) спіймав цей бізнес, оскільки у правилах ловлі майна не вказано жодного пункту за яким я мав вести відеозапис, потім мене ГА змусиВ віддати бізнес тому, що я не мав відеозапису , але у правилах говориться про «ЗЛІТ», а не продаж державі, тоді виходить, що у мене забрали бізнес без вагомої на то причини. Я як гравець який дотримувався усіх правил, прошу вас пане Сергій Коваленко, щоб ГА Артем Скакун повернув мені бізнес. (Додам, що зліт був не системний, а саме гравцем)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 05.03.2025

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, Ви зловили майно, в правилах чітко зазначено:
1.11. Під час зльоту майна вести фрапс (запис екрана) від першого лиця та зберігати до 3 діб. | Покарання на розсуд головної адміністрації
Примітка: за потреби адміністрація має право запросити відео доказ, який потрібно надати протягом 12 годин з моменту запиту
Якщо ви зловите майно та у вас не буде відеофіксації - майно конфіскують.
Ви порушили ці правила, бізнес було конфісковано. Поверненню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі