Розглянуто [Для Сергія Коваленка не для О.Галицького] В.Коваленко|| Несправидливість

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Kоломойський

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Лют 2023
Дописи
251
Реакції
417
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Вікторія Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Коломойський
  3. Суть скарги: Вітаю п.Сергій,сьогодні о 20.30 мене буо забанено за злив о/с та лідера-докази,але на мою думку 3 скарги не є зливом до того ж Олександр Цезарь який написав скарг 5+ по словам А.Горбань нас не зливав-Докази.Прошу розбанити мене так як на мою думку 3 скарги не є зливом,а якщо це дійсно злив то прошу карати всіх за злив і О.Цезаря в тому числі.Також п.Коваленко прошу звернути увагу,що адміністрація більш краще відноситься до держ.органів,і їхня думка є тою що гравці є в клані завжди не праві,і як вказав п.Олег,що всі скарги були схвалені,але це не так
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Все надав в 3 пункті
  5. Дата походження: 24.03.2024

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,165
Реакції
690
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Передаю керівництву

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,198
Реакції
5,437
Бали
257
Вітаю!

Злив гравця це коли є велика кількість скарг на порушунення, які були спростовані, тобто інші гравці шукають усі недоліки / проблеми / помилки в роботі / грі гравця, тим самим хочуть його злити.

На даний момент, я спостерігаю іншу картину, так як між скаргами є досить великий проміжок, більшість розглянуто тим самим від гравця були порушення.

Стосовно Вас ви отримали покарання згідно нормативів, відбувайте термін покарання, та більше не порушуйте правила проєкту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі