Раян Беннет
Поважний гравець
- Реєстрування
- 2 Січ 2023
- Дописи
- 488
- Реакції
- 194
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Машуля Громова
- Особистий нікнейм: Богдан Скляренко
- Суть скарги: Вітаю, сьогодні вночі склалась неприємна та цілком не зрозуміле покарання у вигляді DM in GZ
Від 01:00 26.01.25 я та мої друзі розважались та отримували задоволення від "Судної ночі" однак під час розваг мене та моїх друзів було вбито і ми потрапили до лікарні м.Київ.
Після лікування я та друзі вийшли з інтер'єру однак по них був відкритий вогонь невідомим мені гравцем!(Нік Невідомий)
Мої перші дії були захистити себе та моїх друзів оскільки для нанесення йому шкоди в мене була повна IC причина так як він наніс шкоду моєму здоров'ю за що гравець отримав покарання.
Даному гравцю було видане покарання у вигляді WARN - DM in GZ (З цим згоден оскільки спираючись на правила судної ночі, а саме 1.2. Вбивати гравців в Зелених Зонах | Варн)
Після видачі покарання адміністратором Машуля Громова даному грацю отримав покарання і я за DM in GZ
Адміністратора було викликано у report для пояснення самої ситуації на що адміністратор вказав що покарання було видано вірно! Надавши своє пояснення адміністратору що DM не було а максимум було FD адміністратор вказав я можу перевидати покарання на FD але це всеодно буде WARN! Адміністратор вказав на правило (6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн) Але повстає питання до самого адміністратора якщо адміністратор вказує на провокацію то чому гравець який її вчинив в мою сторону не було покарано а саме за "Провокацію" а тільки за DM
Хочу зазначити те що це не була провокація з сторони гравця. Це нанесення шкоди здоров'ю мені та оточуючим гравцям! На провокацію яка зазначена в правилі 6.1.1. "FD in GZ" це ніяк не стосується
Але під час "Судної Ночі" гравці керуються правилами Судної Ночі де як вище я вказав зазнечено тільки вбивство но ніяк не "Провокація, Шкода здоров'ю і т.д)
Моєю метою не було вбити гравця, а було в першу чергу захистити себе та моїх близьких)) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клікабельно
- Дата походження: 26.01.25