Розглянуто Для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Машуля Громова
  2. Особистий нікнейм: Богдан Скляренко
  3. Суть скарги: Вітаю, сьогодні вночі склалась неприємна та цілком не зрозуміле покарання у вигляді DM in GZ
    Від 01:00 26.01.25 я та мої друзі розважались та отримували задоволення від "Судної ночі" однак під час розваг мене та моїх друзів було вбито і ми потрапили до лікарні м.Київ.

Після лікування я та друзі вийшли з інтер'єру однак по них був відкритий вогонь невідомим мені гравцем!(Нік Невідомий)
    Мої перші дії були захистити себе та моїх друзів оскільки для нанесення йому шкоди в мене була повна IC причина так як він наніс шкоду моєму здоров'ю за що гравець отримав покарання.
    Даному гравцю було видане покарання у вигляді WARN - DM in GZ (З цим згоден оскільки спираючись на правила судної ночі, а саме 1.2. Вбивати гравців в Зелених Зонах | Варн)
    Після видачі покарання адміністратором Машуля Громова даному грацю отримав покарання і я за DM in GZ
    Адміністратора було викликано у report для пояснення самої ситуації на що адміністратор вказав що покарання було видано вірно! Надавши своє пояснення адміністратору що DM не було а максимум було FD адміністратор вказав я можу перевидати покарання на FD але це всеодно буде WARN! Адміністратор вказав на правило (6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн) Але повстає питання до самого адміністратора якщо адміністратор вказує на провокацію то чому гравець який її вчинив в мою сторону не було покарано а саме за "Провокацію" а тільки за DM
    Хочу зазначити те що це не була провокація з сторони гравця. Це нанесення шкоди здоров'ю мені та оточуючим гравцям! На провокацію яка зазначена в правилі 6.1.1. "FD in GZ" це ніяк не стосується

Але під час "Судної Ночі" гравці керуються правилами Судної Ночі де як вище я вказав зазнечено тільки вбивство но ніяк не "Провокація, Шкода здоров'ю і т.д)
    Моєю метою не було вбити гравця, а було в першу чергу захистити себе та моїх близьких))
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клікабельно
  5. Дата походження: 26.01.25

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, адміністратор визнала свою провину щодо невірної причини покарання та пропонувала змінити, на що Ви їй відмовили.
В зеленій зоні заборонена люба стрільба, навіть якщо була так звана IC причина.
Карати гравця за провокацію, коли він навіть Вас не чіпав буде невірним рішенням.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі