Олег Саншайн
Активний
- Реєстрування
- 28 Лип 2022
- Дописи
- 38
- Реакції
- 157
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин і загалом)
- Особистий нікнейм: Олег Саншайн
- Суть скарги:
Доброго дня!
В мене і багатьох гравців наболіло пару питань стосовно Адміністрації!
1. Всім відомий "Блат" Адміністрації до гос структур!
Розглядаємо скарги на форумі, в сторону гос структур, і не звертання уваги на порушення!
Беру до уваги мою вчорашню скаргу, де:
Перше порушення було рп-поведінки під час затримання (перше відео), викрикування мовою окупанта "ПАЛИЦИЯ", "ЗАДЕРЖЕНИ" - на що Юрчишин сказав порушень не замітив! А я сказати можу чому, бо було присутніх 2 працівника НПУ, один з них підполковник який затримував,викрикував, і вів себе неадекватно Юра Задверняк (примітка: колишні адміністратор), і лідер НПУ Києва Андрій Медвідь (теж колишній адмін) . Блат чи дійсно все було по рп???
Другим порушення було видача мені штрафу який може видати тільки система, тобто людина використовує недоліки гри (багоюз) щоб якось насолити більше мені, бо я їх обідив... Питання, як по рп можуть працівники виписати за "вихід з гри під час затримання" штраф, це недолік системи, який мають повідомити і уже після "фіксікі" виправити, а не використовувати це в своїх цілях. СКАРГА
Так вот, чому ці 2 порушення не замічає Юрчишин, думаю всім зрозуміло, все це похоже на (блат, кумівство), так як вони були разом на посаді Адміністратора, і як ходять слухи (говорю це не я один, одні творять казна що, другі покривають їх так). Це відноситься і до інших лідерів, або держ службовців на різних посадах.
2. Другий зауваження це телепорт в власних цілях від Адміністрації!
Перший факт це "фарм" івент-компонентів, де використовують систематично телепорт! силочка на скаргу - скільки ще було не зафіксовано залишилось -
Другий факт це телепорти на контейнери, люди мають діставатись туди по рп, а адміни телепортуються ще і відкривають! Покажу вам такий інтересний відос, де після обнови я з товаришем поїхали провірити чи є конти, да дійсно були контейнери ми почали їх відкривати, і замітили цікавий факт де тепнувся адмін, після чого почав писати в адмін чат, а далі по зоні контейнерів почали бігати одні адміністратори. Я навіть підійшов до одного і спитав чи я зайшов точно на рп проект, чому не лишити це людям, на що був тотальний ігнор, і далі вони собі відкривали контейнери! -Відосік -
Третій факт це телепорт по скарбам, дуже багато адмінів продають дорогоцінний "інструмент", який потрібний для крафту і найти його можна тільки на шукачі скарбів! Для нас це відстань по 5000 на гвинтокрилі, для адміна просто 1 секунда телепорту, зафіксувати дане порушення можна раз на міліон, коли побачиш на спільній точці "тучку" і то доказати нам важко що він так тепається, але в логах все пише!
Всі говорять про рп, і просять рп-відігровок, а що робити коли на це плюють адміни, і творять казна що, і ніхто не хоче писати таких як ця скарга, бо як кажуть люди "блат" їм все зійде з рук, а відповідь якщо напишуть буде "з Адміністратором буде проведена бесіда", потім адміністратор буде точити зуб на того хто писав скаргу (упереджене відношення). Тому більшість мовчать, і не піднімають це питання(. Є і нормальні люди які в гос сидять, і самі жаліються як ГС, слідкуючі покривають лідерів і друзів, але в таких нормальних працівників перекритий кисень в майбутньому ( зайняти високі посади то що), бо вже тоді до них буде самі розумієте яке відношення)))
Звертаю у даній скарзі до Сергія Коваленка, прошу вас:
1. Перерозглянути мою скаргу на працівника НПУ і покарати його, так само покарання Адміністратора який розглядав дану скаргу і не замітив 2 правопорушень! ще раз силочка
2. Вирішити щось з цим блатом між слідкуючими і державною структурою! Усі рівні, і мають себе поводити рівно, а не корону на голову надівати!
3. Вирішити:
а) телепорти на контейнери (можливо заборонити Адміністрації відкривати контейнерів).
б) телепорти по скарбам!
в) телепорти на майбутніх івентах, щоб не пришвидшували адміністратори фарм і заробіток, вони в 1 чергу стали на Адміністратора для допомоги!
4. Всі знаю про покарання за певні порушення від гравців, прохоння зробити покарання і для Адміністрації, щоб ми це бачили! Не працює "з адміністратором буде проведено бесіду"!!!!! Це не є покаранням, в більшості випадках ми спостерігаєм знову за порушеннями!!!!
5. Взагалі кумедна штука, те що адміни спавнять транспорт і розважаються, як на початку відео другого факту, взяли новий гвинтокрил і носились по карті, що ми прості гравці не маємо змоги зробити))) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прикріпив вище
- Дата походження: 19.03.25 23:40
Останнє редагування: