Розглянуто Для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Серго Голд
  2. Особистий нікнейм:93600
  3. Суть скарги: була мп Українська рулетка на мене випало вдало мене почали вбивати якось так вийшло що я сказав ти що *********************************** що ти робиш. Мені дали мут на 120 хв за Оск добре з цим я повністю згідний. Я порушив отримав покарання . Після чого я написав в дс адміну по типу ти …. гониш на мені випало вдало і вбив мене і там ще щось але в сої з слова не було ні оску ні оску родних ні погроз в його сторону нічого такого )) так за що мені дали бан на 31 день По пункту 7.9 якщо від мене там порушень немає я написав оскарження ні імʼя ГА або вище спустя 2 дні очікування Мені дали відповідь що покарання видано вірно бо типу вона переглянула докази адміна . І написала коли я був в бані і просив оскарження мені оскаржили але сказала якщо буде така подібна ситуація я буду в чсп 03 так добре я з цим згідний. Так чому я зараз в бані нізащо і ГА мені це напомила в оскаржені що ми домовлялись так але чому вона мені зараз це напоминає якщо тут. Даже не така ситуація. Там я був за Оск родни в бані я порушив я получив блокування а зараз нізащо 🙅‍♂️ тому прошу Сергію Коваленко переглянути мої скріни та попросити докази в адміна я затверджую що вони будуть такі самі та подивіться за що я отримав покарання адміни не компетентно до мене відносяться зовсім що. Серго що Лера Я вобще лері скинув скріни на щот гравця де була спроба продати котедж за 5 тисяч в реал жизні я сказав що він в теплиці коли саджає лохину використовує авто. Клікер я допоміг Слив все про його в ітоге він зараз грає далі я хз шо вони там робили. Я допоміг розказав а у відповідь подяки я получив від неї таке від Серго також багато ситуацій є . Чому від них таке ставлення до мене до гравця Тіпи оскають родних їм дають бан по 14 днів сливають номера адресу де живе всю інфу про родних вони грають далі ая за щось в бані на 31 день і ще на відмовила сказала що все вірно . Скоро вже буде бан за те що ти скачав гру з такою адміністрацією….
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 12.05.25

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Відповідаю на вашу скаргу, так як вона в моїй компетенції.
Я переглянула всі скріни які надали мені адміністратори, покарання видано вірно.

Я попереджувала вас.

Оскаржую вас до 5 днів бану.І це останній раз, не пишіть погані вислови в сторону адміністрації в особистих повідомленнях.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі