Розглянуто Для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Тра 2025
Дописи
6
Реакції
20
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Мартін Морган
  2. Особистий нікнейм:-
  3. Суть скарги:Вітаю, шановний Сергій Коваленко сталася така ситуація що ГС Держ Мартін Морган бере людей на посаду лідера з 13 років але як нам відомо що на посаду лідера дозволено з 17-ти років (можливі виключення до 16 або до 14)та від Анастасія Коревті є блат тому що вона саме більше спілкувалася Прошу вирішити дану ситуацію.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Бамс
  5. Дата походження:08.06.2025

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,574
Реакції
2,343
Бали
253
Вітаю, так як в данній скарзі теж підмічена хочу описати данну ситуацію.
Данного лідера ми вирішили поставити так як він в цій сфері більш професійний та був на посадах нижче і показував дуже гарні показники. Я ,як слідкуюча за ЗМІ, звісно з працівниками з данної фракції завжди спілкуюсь - це моя робота.
Також, в правилах не написано з якого віку саме є виключення і всім тим, хто входить в це «виключення» радять спочатку спробувати себе на посадах нижче щоб дати змогу спробувати себе на посаді лідера.
І ще хочу зазначити (бо догадуюсь хто цю скаргу написав) що другий кандидат пройшов обзвон з низьким показником правильних відповідей - що і дало нам з паном Мартіном зробити такий вердикт.
Ну що ж, очікуємо відповіді.

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, шановний Костя Тейлор! Погоджуюсь з вище написаними словами пані Анастасії стосовно ситуації з віком кандидата.
Також, хочу зазначити, що Вам особисто також було дано виключення на посаду заступника, на якій ви нещодавно перебували. То особиста рекомендація від мене - прослідкуйте спочатку за собою та вашими особистими діями, а потім за іншими.

Приємної гри!

Очікуйте на відповідь від керівництва.

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю!

Згідно з установленими нормами для кандидатів на посади лідерів державних організацій, мінімальний вік має складати 17 років.
У виняткових ситуаціях передбачається розгляд кандидатів із 16 років, але тільки за умови, що людина вже зарекомендувала себе як ефективний лідер чи заступник,має позитивну репутацію та високий рівень довіри відадміністрації.

Вище ви отримали аргументовану відповідь від адміністрації,котра безпосередньо відповідає за фракцію ЗМІ, а також від Головного слідкуючого за державними організаціями. Ці особи мають відповідні повноваження та несуть відповідальність за ухвалення рішень щодо кандидатів, допущених до співбесід, а також за формування та розвиток складу керівництва державних структур.

Окремо підкреслюємо, що Головний слідкуючий державних організацій має повне право ухвалити рішення про допуск до співбесіди та призначення на посаду лідера кандидата, який недосяг мінімального віку, якщо вважає його відповідним та здатним ефективно виконувати обов’язки лідера.

Рішення , ухвалене ними, є обґрунтованим та остаточним.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі