Розглянуто Для Сергія Коваленко (Виключно)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Travis Scott♡

I always come back.
Реєстрування
25 Лис 2023
Дописи
354
Реакції
137
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Античіт від МТА (AC #4 SERIAL CHANGE/SPOOFER)
  2. Особистий нікнейм: ID 05: (857) ID 04: (9591) ID 02: (6753985)
  3. Суть скарги:

Вітаю! У мене виникла проблема, яку я намагаюся вирішити вже два тижні. Приблизно три тижні тому я купив новий ноутбук, оскільки мій попередній був занадто слабким. Я граю на новому ноутбуці в UG і одного дня, коли намагався зайти в гру, з'явився бан. Я звернувся до технічної підтримки, і мені відповіли, що бан був виданий не в UG, а в MTA, і технічна підтримка не зможе мені допомогти. Після цього я написав скаргу на форум, на яку отримав відповідь, що потрібно переустановити Windows з флешки. До цього я поставився негативно, оскільки у мене ліцензійна версія Windows 11, і ноутбук майже новий. Я також заходив на форум MTA, щоб дізнатися більше про цей бан, і з'ясував, що в більшості випадків бан отримують ті гравці, які перейшли на нові пристрої.

Питання до тих хто відповідає за UKRAINE GTA: для чого було створювати проєкт UG на платформі MTA? А що буде, якщо всі гравці отримають бан від МТА без поважної причини та доказів, і ви скажете гравцям, щоб вони, як і мені сказали, переустановлювали Windows з флешки або ше шось дурніше? (не всі вміють і знають, як правильно це робити, та я вважаю розумна людина заради гри не буде переустановлювать Windows) Прошу вас задуматися над цим тому що якщо всі гравці підуть з UG через ці бани ви втратите прибутки, аудиторію і проєкт закриється. Ви не уявляєте який це біль — витратити дуже багато часу, сил і грошей на гру і після цього бути забаненим.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): AC #4 SERIAL CHANGE/SPOOFER
  5. Дата походження: 01/01/2025

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю.
Рекомендуємо звернутися на форум MTA для вирішення вашої проблеми. З нашого боку жодних порушень або технічних проблем не виявлено. Якщо вас було заблоковано в системі MTA, це не означає, що платформа є некоректною чи поганою.

Можливо, причина блокування криється у порушенні правил або технічних особливостях платформи. Радимо детально вивчити причини блокування та обговорити їх безпосередньо з представниками MTA на офіційному форумі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі