?Ҟⱥⱦⱥꞥⱥ Ħⱥłīᵯꝋꝟ?
Активний
- Реєстрування
- 28 Бер 2023
- Дописи
- 84
- Реакції
- 136
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Для Сергія Коваленко // Владислав Савочкін
- Особистий нікнейм: Катана Халімов
- Суть скарги: 09.03 Відбулася битва за Східнтй Картель між кланами )ДНЕПРЯНЕ та Warriors( Мій клан перемог у цій битві з рахунком 50-42. На цій битві були присутні чітери які заважали нам з самого початку, але ми перемогли і так. Потім ДНЕПРЯНЕ почали скаржитись на те що чітери заважали їм. та у докази цьому закріпили 2 відео коротких ще й без звуку. Прошу помітити що ці 2 відео зроблені під кинець битви, коли ми почали вигравати. Я так розумію це був план. чітери заважають нам а як шо ми виігруемо то вони вбивають їх і потім перегравання битви) це смішно. Ось тут видно як чітер з самого початку бігав попруч під ручку з кланом ДНЕПРЯНЕ та заважали грати тильки нам, Ось тут чітер теж заважае стріляти, Ще момент з нашої сторони, ну і для закріплення тиц ще момент де чітер заважае стрілятись. Повторюсь, мені здается що ці клоуни на ДНЕПРЯНЯХ думали що чітери поможуть їм перемогти а як що вони будуть програвати то чітер зробе пару вбивств та вони поплачуть на перегравання. Я вважаю що ми не зважаючи на труднощі, перемогли нубіків і перегравати сенсу немае так як усі докази на нашій стороні. Як що робити перегравання то це нам знову покупати зброю, броню, і т.д Адміністрація я прошу, відкрийте очі через мою скаргу і не треба ніяких перегравань з всякими ДНЕПРЯНЯМИ
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): усі докази вище
- Дата походження:13.03.2024