Розглянуто Для Сергія Коваленко // Владислав Савочкін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
84
Реакції
136
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Для Сергія Коваленко // Владислав Савочкін
  2. Особистий нікнейм: Катана Халімов
  3. Суть скарги: 09.03 Відбулася битва за Східнтй Картель між кланами )ДНЕПРЯНЕ та Warriors( Мій клан перемог у цій битві з рахунком 50-42. На цій битві були присутні чітери які заважали нам з самого початку, але ми перемогли і так. Потім ДНЕПРЯНЕ почали скаржитись на те що чітери заважали їм. та у докази цьому закріпили 2 відео коротких ще й без звуку. Прошу помітити що ці 2 відео зроблені під кинець битви, коли ми почали вигравати. Я так розумію це був план. чітери заважають нам а як шо ми виігруемо то вони вбивають їх і потім перегравання битви) це смішно. Ось тут видно як чітер з самого початку бігав попруч під ручку з кланом ДНЕПРЯНЕ та заважали грати тильки нам, Ось тут чітер теж заважае стріляти, Ще момент з нашої сторони, ну і для закріплення тиц ще момент де чітер заважае стрілятись. Повторюсь, мені здается що ці клоуни на ДНЕПРЯНЯХ думали що чітери поможуть їм перемогти а як що вони будуть програвати то чітер зробе пару вбивств та вони поплачуть на перегравання. Я вважаю що ми не зважаючи на труднощі, перемогли нубіків і перегравати сенсу немае так як усі докази на нашій стороні. Як що робити перегравання то це нам знову покупати зброю, броню, і т.д Адміністрація я прошу, відкрийте очі через мою скаргу і не треба ніяких перегравань з всякими ДНЕПРЯНЯМИ
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): усі докази вище
  5. Дата походження:13.03.2024

Валерія Хармоні

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
1,004
Реакції
202
Бали
148
Вітаю, через те, що гравці зі стороннім ПЗ заважали двом сторонам. Буде зроблено перегравання тим самим складом, що і був раніше.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі