Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ЗачиненоДля Сергія Коваленко/Григорія Густиліна/Владислава Савочкіна
Дана особа відмовила на скаргу на медіа гравця Юрій Кротов. Аргументуючи що це порушення, але всі скарги були відмовлені так контексти скарг всі однакові. Виходячи з цього головний адміністратор 03 сервера кладе палку та порушення від медіа лиць. Також ЗГС 03 серверу Вікторія Казима сказала щоб я відстав від Кротова арументуючи свої слова що він медіа лице йому потрібно порушувати для контента. Виходячи з цього вона покривала порушення від Кротова та оправдувала його правопорушення. Дана особа такий самий гравець як і всі а не якийсь там царь якому все можна. Також адміністратор закрив скаргу сам на себе та не передав керівництву хочу було сказано що скаргка для Сергія Коваленко/Григорія Густиліна/Владислава Савочкіна. Також погрожував покаранням за злив гравця хоч всі мої скарги підмічають якесь порушення від людини. І також вімовив в скарзі на ГС та ЗГС де вони просто тільки проводять розмову з Арсенієм Аливом тик, но коли зробив лідер СБУ Д одне порушення субординації його зразу зняли (доказ) тому я можна важати це блатом
Всі скарги розглядаються відповідно до встановлених правил. Якщо скарги на одну і ту ж особу були відхилені, це означає, що під час перевірки не було виявлено порушень, або ж вони були недостатньо обґрунтовані, у вашому випадку порушення були недостатньо обґрунтовані. Ми не робимо винятків для медіа осіб чи будь-яких інших гравців, і всі скарги оцінюються об'єктивно.
Проаналізуємо ваші слова: ви стверджуєте, що маєте право викривати порушення, але докази, які я надаю нижче, свідчать про протилежне.
На скріншоті 1 (Який я додаю), 24 травня 2024 року, ви пишете: "Он подал не по форме". Вам відповідають: "Цей конфлікт ви можете вирішувати не через мене або Віку, а між собою. Вам не по п'ять років все ж таки". Після цього ви пишете: "Так я понимаю но с этим человеком так не возможно или я просто как за кротовым начну слились не увижу нарушения и просто завожу криминалку и сливаю". Ваші дії на форумі лише підтверджують вашу зацікавленість у звільненні Арсенія Алімова. Ви отримали чітке попередження від Головного Адміністратора у скарзі "Блат від ГС/ЗГС 03 серверу": "Також хочу вам зауважити, що за злив гравців можна отримати покарання, на чому роблю вам перше і останнє попередження, маючи прямі докази вашого зливу. Рекомендую вам бути уважнішим та ставитись з розумінням".
Ваші дії суперечать вашим словам про бажання викривати порушення. Натомість, ви самі порушуєте правила, зливаючи гравців та ігноруючи попередження адміністрації.
Розглянемо нашу попередню домовленість. Коли Назар Герас був лідером НПУ Дніпра, ви виявили бажання зайняти його посаду за дорученням. Адміністрація та ГС/ЗГС Держ поставили умову: якщо ви відпрацюєте один термін без порушень і покращите свою репутацію серед гравців, ми вас призначимо. На жаль, я бачу, що ви не дотримуєтесь домовленості. Замість того, щоб покращувати взаєморозуміння, ви продовжуєте створювати конфліктні ситуації, як у грі, так і на форумі.
Розглянемо ситуацію з Денисом Литвиненком. У нього було одне попередження та одна догана. Я отримав повідомлення, які демонструють його некоректну поведінку в неофіційних групах (Спілкування Дениса Литвиненка, 2). Ці порушення регламенту проєкту тягнуть на ще одну догану. Таким чином, у нього було б дві догани та одне попередження, що загрожувало б звільненням за системою 3/3.
Крім того, на фрапсі зі скарги на нього видно його несерйозне ставлення до посади. В темі рапортів на підвищення можна переглянути історію редагування версій за понеділок та вівторок, де досі присутні діючі таблиці. Нижче наведено скріншот від лідера, де можна порівняти URL-адреси таблиць у повідомленні та на скріншоті – вони ідентичні. Також додаю скріншот з цієї таблиці.
Також порушення від Дениса Літвіненко в скарзі:
1.2. Лідер зобов'язаний дотримуватися офіційно-ділового стилю в грі, а також у листуванні на форумі;
3.9. Лідер/заступник зобов'язаний спілкуватись в грі виключно українською мовою;
8:10 МГ от лидера
9.1 Запит адвоката робиться через міжфракційну рацію і запрошуєте до КПЗ, у якому проходить чи буде проходити, затримання. (Правила Держ).
З огляду на вищевикладене, ваша скарги визнається необґрунтованою та зачиняєтся.
Зачинено!
Вкладення
Скріншот №1.jpg
116.5 Кб
· Перегляди: 152
Спілкування Дениса Литвиненко.png
228.5 Кб
· Перегляди: 147
Спілкування Дениса Литвиненко №2.png
77 Кб
· Перегляди: 149
URL Адреса.jpg
341.7 Кб
· Перегляди: 133
Таблиці.jpg
217.8 Кб
· Перегляди: 132
Таблиця 2.jpg
237.6 Кб
· Перегляди: 134
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.