Розглянуто Для Сергія Коваленко/Григорія Густілін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
686
Реакції
515
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович , Віктор Миколайович, Дмитро Веркут , Евеліна Мартінс
  2. Особистий нікнейм: Акіро Форбс
  3. Суть скарги:
    Данна адміністрація максимально прикриває один одного , на мої питання які я задавав у своїй скарзі так і чітко невідповіли , а просто перенаправили що в моєму кланові мало активу , на що я можу поспорити , щоб людям було цікаво , клан був би активний, а так нічого нового , даже якщо небрати мого клана , а так візьмем ті самі клани як Famyli , Fenix , Brabus і тд , в них актив є , чому тоді їм непередати картель в такому разі? Терки ви зробили тільки для картеля, хотя всі просили інше , а іменно зробити терки в івент світі , тим пач ви знімаєте з картеля бо вам так захотілось провести конкурс , но чи є смисл і далі грати капти?

Повторюю , в правилах конкурсу прописано : Бездіяти в період проведення конкурсу | Зняття з картелю.
    Немає чіткого пояснення якому кланові картель передасться , тоді ми беремо правила проекту де зазначив Олег Романович :
    1.16. Клану, який перебуває на картелі, заборонено не проявляє належний актив (лідер кікнув всіх учасників клану, клан не приймає часті в битвах, або тощо). | Головна адміністрація залишає за собою право конфіскувати картель, та передати його клану, який займає ТОП 1/2/3 відповідно картелю, який конфісковується
    Тим самим адміністрація порушила правило проекту , і питається максимально себе засейвити! Чому адміністрація неопитала лідерів топ 3 клана , можливо їз них хтось би хотів зіграти битви за території! А не просто в наглу поставити клан , який стояв на 7 місці! Але адміністрації як завжди байдуже , їм би лиш себе прикрити та заблатити своїх по максимому!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): КЛАЦ
  5. Дата походження: 08.10.24

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Правило 1.16 , котре ви процитували в скарзі, застосовується поза межами конкурсу , в разі неактивності клану.

На час конкурсу на картель може стати будь-який активний клан , незалежно від його общаку , позиції в лідерборді тощо.

Рішення про призначення клану Sigma на Київський картель приймалось слідкуючою адміністрацією з погодженням ГА/ЗГА, враховуючи активність клану , прояв на ГРП ситуаціях/битвах за територію та спроможність брати участь в системних битвах за територію.

Наступного разу отримаєте блокування форумного акаунту за флуд однотипними скаргами. Гарної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі