Розглянуто Для Сергія Коваленко\\Мартін Морган

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
643
Реакції
396
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Мартін Морган
  2. Особистий нікнейм: Андрій Соколовський
  3. Суть скарги: Вітаю Шановний Сергій Коваленко, Зіткнувся із такою проблемою що на посаду лідера ставять 13-літнього
  4. Хоча по правила на посаду лідера дозволено ставити з 17,я розумію виключення на 16,15,14 років,але не виключення в 4 роки,Також данний гравець був пару місяців тому в бані за обман адміністраціі(про вік на посаді лідера)
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1749413353236.png
  6. Дата походження: 08.06.2025

Вкладення

• photo_2025-02-16_19-28-15.jpg
    photo_2025-02-16_19-28-15.jpg
    482.9 Кб · Перегляди: 59

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю! Так як скарга написана на моє ім'я - хочу прокоментувати.
Я знаю, що ви ображені, що я та мій колега ЗГС Держ не схвалюємо ваші заявки на посаду лідерів \ заступників, але чомусь ви не хочете слухати наших порад заради того аби спробувати себе. Ми вам даємо можливості, але ж ви не хочете користатись ними.
Ліричний відступ. Перепрошую.
Щодо скарги - звичайно вище написаний текст щодо не схвалювання посад я не просто так написав, бо це є відповідним наслідком вашої скарги. Так, було покарання особисто від мене. Але ж, людина повернулась у фракції та своєю роботою показала, що їй дійсно цікаво та хочеться продовжувати грати на проєкті та розвивати індустрію державних організацій. Тому, спочатку людині було дано виключення на 10-9 ранг, де показала себе на відмінно, після чого людина спробувала себе на заступникові - показала відмінні результати, після чого адміністрацією була надана можливість подати заявку на посаду лідера. Людина захотіла - підготувалась - ітог - лідер. То чому я маю відмовити людині, якщо вона розбирається та не зупиняється у своїх бажаннях та творчості?
Також, в правилах не зазначено щодо виключення віку. Рішення щодо виключення залежить від думки ГС та ЗГС Держ, на яку ми і спирались не забуваючи про роботу кандидата протягом минулого місяця.

Сподіваюсь, зрозуміло розписав та пояснив. Приємної гри!
Очікуємо відповіді від керівництва.

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю, пане Соколовський!

Нагадуємо, що Вам вже давався шанс проявити себе на посаді заступника, проте, на жаль, Ви не скористалися цією нагодою належним чином і виявили недостатню відповідальність. Вам неодноразово акцентували увагу на тому, що Ви маєте змогу відновити довіру адміністрації, виявити ініціативу на старших посадах та у майбутньому обійняти посаду заступника або лідера державної організації.

Щодо чинного лідера, який зараз займає посаду — Головний слідкуючий вже надав чітку та аргументовану відповідь вище, і я повністю її підтримую.
Кожен гравець має право на другий шанс, аби довести свої здібності, покращити дисципліну та знову здобути довіру адміністрації.

Варто також відзначити, що чітких вікових обмежень для кандидатів немає — адміністрація залишає за собою право на власний розсуд відмовити або допустити кандидата до співбесіди, а також, за потреби, призначити його на посаду лідера, враховуючи загальну активність, репутацію та минулий досвід.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі