Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоДля Сергія Коваленко| На ЗГА, ГА та ГС. Не компетентність, Неправильна видача покарання, не повага. Прохання крім Коваленко не втручатися у скаргу.
Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик, Андрій Корнюшин, Сергій Лютик
Особистий нікнейм: Эрік Мосісса
Суть скарги: Шановний Сергію Ковленко,
З великою повагою прошу вас ретельно розглянути цю скаргу, оскільки, крім вас, цю ситуацію ніхто не зможе вирішити. По-перше, мені дійсно незрозуміло, чому високопоставлені представники адміністрації, такі як ГА та ЗГА, спілкуються російською мовою, хоча, згідно з правилами, адміністрація має виключно використовувати українську мову в розмовах з гравцями. Постійне порушення субординацію в сторону гравця та повна неповага та надмірне ставлення до гравця. Усі докази та таймкоди будуть наведені нижче, а також у коментарях до відповідного відео на YouTube.
Ситуація тісно пов'язана з моєю попередньою скаргою на адміністратора Дениса Тимошика, який виніс мені вирок: "Покарання ЧС Лідерів на 15 днів + ЧС Фракції на 60 днів + Варн". Прошу вас уважно ознайомитися з цією скаргою.
У результаті попередньої скарги Валерія Тимошик (хотів би зауважити, що, на мою думку, це було зроблено з метою помсти за свого ігрового партнера) видала мені покарання, яке не відповідає попередньому вироку. Замість зазначених санкцій вона застосувала блокування на 7 днів, що підтверджується її відповіддю на мою скаргу хоча сама вона знає про те що я відстояв термін 7 днів.. Якщо я і порушив правила серверу (з чим я не згоден і впевнений, що це свідчить про некомпетентність адміністрації), то, тим не менш, я вже відстояв 7 днів. Проте Валерія Тимошик вважає що може це проігнорувати накладає покарання на свій розсуд. У доказах буде надано скріншот часу, коли я обійняв посаду та коли був з неї звільнений.
Продовжую:
На відеодоказі чітко чути, що адміністратор Сергій Лютик був неодноразово повідомлений про моє бажання знятися з посади, проте він заявив, що наразі не має можливості мене звільнити. У правилах лідерів або будь-яких інших правилах проєкту немає вказівок, що один полковник не може звільняти іншого полковника. Оскільки Сергій Лютик не зміг мене звільнити, а я мав намір зробити це негайно, я підійшов до іншого полковника та повідомив про те що хочу звільнитись по переводу, на що він відповів мені згодою, на деякий час зник та пізніше підійшов до мене та каже що зараз звільнить мене, я сприйняв що він це обговорив с ГС тому що в нього поганий мікрофон і я не зовсім повністью зрозумів що він мені каже. Неодноразово було зазначено, що я не звільнявся з посади самостійно, а був звільнений іншим полковником, з яким в нас вийнякло непорозуміння.
Проте адміністрація заціпилася за цей факт у нашому діалозі та вважає його важливим у скарзі, яку я подав раніше. Під час розмови Валерія Тимошик підкреслила, що лідерів фракцій було повідомлено про нові зміни у правилах лідерів, і вони повинні були передати цю інформацію своєму особовому складу. Вона кілька разів наголосила на цьому, вважаючи це важливим.
На той час у фракції ДКВС не було лідера, відповідно, жодна особа не повідомила про ці зміни ні особовий склад, ні заступників. Хоча це, наскільки я розумію, є обов'язком ГС та ЗГС, ні один з них, знаючи про відсутність лідера у нашій фракції, не поінформував О/С ДКВС жодним чином. Я розумію, що адміністрація має право змінювати правила без попереджень, але саме Валерія Тимошик вважала цей факт важливим, що може свідчити або про некомпетентність адміністратора, який неправдиво стверджує, що нас було поінформовано про зміну правил, або про небажання вирішити ситуацію, в яку я потрапив, та надати допомогу гравцеві. Навпаки, бажання прикрити свойого нареченого від неминуємого покарання.
Валерія Тимошик виявила повну неповагу до мене, здійснюючи наклеп і демонструючи байдуже ставлення до мене як до гравця. Виглядає так, що ГА не контролює дії ЗГА, а ЗГА не наглядає за ГС. Високопоставлені адміністратори не демонструють жодної субординації ні між собою, ні у відносинах із гравцями.
Після цієї ситуації у мене повністю зникло бажання продовжувати грати. Таке ставлення до гравця я вважаю неприйнятним і прошу застосувати покарання до винних та зняти з мене бан. Замість того, щоб допомогти гравцеві, Валерія Тимошик навпаки відбила бажання грати, і в якості помсти видала інше покарання, хоча на відеодоказі чітко чути, як вона підтверджує, що я вже відстояв 7 днів. Це мало б бути варн, а не бан, навіть за новими правилами.
Дякую вам за те, що приділили час для розгляду цієї скарги. Я працював над нею 7 годин тому. Якщо адміністрація і цього разу не отримає жодного покарання, я буду змушений піти з проєкту, оскільки не можу грати в грі, де так ставляться до гравців.
Тайм Коди
0:27 - Я указую те що я попросив ГС зняти мене з посади але він відмовив та сказав що зможе це зробити через 2 години (через 2 години зі мною не хто не зв'язався)
1:04- Сергій Лютик стверджує те що треба було дочекатися його а не зніматися раньше цього терміну (повторюю, ні через 2 години, ні 10 ні 20 годин він зі мною не зв'язався)
1:10 - Сергій Лютик жаліється на те що я зробив скаргу на його колегу та натякає на те що я сам ввиний у цій ситуації.
1:46 - Повідомляю що МОЖЛИВО (це важливо, що я сказав "Можливо") Жека Голова поговорив з Сергіем Лютиком на рахунок мого звільнення.
3:05 - Валерія Тимошик стверджує що зміна правил була повідомлена у лідерську группу, і що вони були ПОВИННІ всіх повідомити про це. Тим паче мене були ПОВИННІ повідомити про це. також стверджує що це моя провина що я не дізнався інформації із лідерскьої группи (не маючи до неї доступ)
3:30 - Я повідомив адміністрацію про те що у нас не було лідера і інформацію о зміні правил я не міг дізнатися як і інші гравці моєї фракції.
4:21 - Валерія Тимошик знову ствердує що було повідомлено хоча вона вже знає що не було
5:36 - Валерія Тимошик знову ігнорує інформацію про те що лідера під час мого звільнення не було у фракції, також інформацію про те що мене не повідомили про зміну правил
5:53 - Валерія Тимошик вказує те що пониження Полковника ПОВИННО бути при Адміністрації хоча жодного правила про це не свідчить.(Також Сергій Лютик був повідомленний про бажання зняття)
6:03 - Валерію Тимошик повідомляють про те що зняв мене не Лідер а Полковник и те що Лідера у фракції не було. Про що вона не знала та що підтвержує Сергій Лютик
6:52 - Сергій Лютик повідомляє що очікую відповіді Полковника Жека Голова котрий звільнив мене, відповіді на те що хто йому дозволив звільняти мене.
7:24 - Сергій Лютик стверджує на особистій думці те що йти на заступника лідера на 7 днів "не в кайф как то" Хоча це було великий термін гри дозволено.
8:14 - Сергій Лютик дозволяю собі використовувати ненормативну лексику у розмові з гравцем.
9:02 - Сергій Лютик перебиває гравця та підтверджує що з посади я снявся не особистими руками, а мене звільнили
9:20 - Сергій Лютик знову перебиває гравця та звертається до нього на "Ти"
10:33 - Сергій Лютик звертається на "Ти"до мене
10:53 - Валерія Тимошик повернулась у войс та каже що мою скаргу можно зачиняти так як вона переговорила с ГА але Сергій Лютик так не вважає і переводе тему моеї скарги перебиваючи ЗГА (ЗГА це ігнорує)
11:05 - Сергій Лютик стверджує те що я сказав те що він розмовляв з Жекой Головой, але я лише зробив припущення з приводу цього (1:46)
11:32 - Сергій Лютик цитує Жеку Голову те що він саморуч звільнив мене
11:39 - Валерія Тимошик показує могутнішу субординацію
11:49 - Велерія Тимошик перебиває гравця, показуючи свою неповагу
12:27 - Сергій Лютик показує могутнішу субординацію
12:35 - Валерія Тимошик згадала що вона ЗГА
12:51 - Сергій Лютик вказує що стверджував що звільнить мене через 2 часа але згадав про мене тільки на наступний день, замість того щоб вибачитись стверджує що я винний у цьому.
14:02 - Жека Голова стверджує що не розмовляв з приводу мого звільнення
14:04 - Я нагадую що вказував що я міг помилитись, та можливо Голова не розмовляв з Сергіем Лютиком
14:14 - Вже котрий раз Сергій лютик не дотримується субординації та починає перебивати мене
14:43 - Валерія Тимошик стверджує що я саме впевнений в тому що Жека Голова обговорив моє звільнення с ГС.
15:00 - Валерія затикає усім рти та підвищує свій голос на гравців
15:07 - Валерія Тимошик ствердує що розмови про те що я с самого початку вказав що Жека Голова МОЖЛИВО говорив з Паном Лютиком не було, що була тут с самого початку і що я брешу, але говорить не правду вона (1:46)
15:14 - Я та мій товарищ нагаюємо що розмова про те що це лише можливість, чи була розмова в дійсності ми не знаємо
15:20 - Сергій Лютик теж підігрує Валерії Тимошик та підтверджує що я не вказував спочатку що це було імовірно
15:38 - Валерія Тимошик питає у Жеки Голови чи ознайомлений він з новими правилами лідерів
15:45 - Жека Голова підтвержує що нас не кто не повідомляв про зміну правил що нас повинні були повідомити лідери (а так як в нас його не було я вважаю це було обов'язком ГС та ЗГС)
15:54 - Валерія Тимошик піднімає свій голос на гравця, та просе гравця не кричати хочя її чути постійно тільки її та в 3 рази громче
16:31 - Валерія Тимошик знову бреше та стверджує що нас було повідомлено про зміну правил в якусь "нашу группу"
18:19 - Валерія Тимошик знову просе її не перебивати але неповагу до гравців попередньо почала саме вона
19:04 - Гравець просе вислухати Валерію Тимошик після її довгого монолога
19:07 - Нарешті Пані Тимошик Дозволила мойому товаришу пояснити ситуацію
20:05 - Валерія Тимошик робить вигляд, що не розуміє про що йде мова та цим й показує те що допомога гравцяв не в її інтересах
21:10 - Валерія Тимошик знову перебиває людину, покаючи цим неповагу до гравця, також ігнорує інформацію про те що мене не повідомили про зміни, а усі інші фракції з лідерами повідомили
21:25 - ЗГА просять не перебивати але вона прохання гравця ігнорує.
21:40 - Знову гравець нагадує Валерії Тимошик про те що попередження про зміну правил не було, та то що ГС та ЗГС не попередили Заступників про це знаючи про те що лідера фракції немає
22:16 - Валерія Тимошик нарешті почула нас та почала перевіряти попередив мене хтось чи ні
24:16 - Нарешті прийшов ГА
24:24 - Валерія Тимошик спеціально викрутила всю ситуацію в свою пользу та пользу свого нареченого, переробив всю отримаю інформацію в сюр
24:47 - Мій товариш почав пояснювати ситуацію
25:31 - Знову ця юна Леді перебиває гравця клавши думку гравця кудись в погане місто.
25:33 - Валерія Тимошик Нагло бреше та робить наклеп в мій бік що я нібито брехав але 1:46 підтверджує що брехні з моєї сторони не було та про це її вже декілька раз попередили
26:26 - Пан ГА бере приклад зі своїх колеги та не вислухав ши повністью ситуацію почав перебивати
26:39 - Мій товариш пояснює що адміністрація а вчастості Валерія Тимошик викликає у мене страх тому що вона підвищює голос та морально давить на мене.
27:18 - Сергій Лютик знову приходить та починає перебивати
28:20 - ГА стверджує що я щось ПОВИНЕН йому, та затикає рота мені, хоча на розмову викликали мене, і це не я баваж та не мій товариш вести з ними діалог. Звертаються до НАС обох, і якщо ім щось потрібно це їхні забаганки, я не бажав з ними розмовляти тим паче без товариша
30:24 - Сергій Лютик знову перебиває вже на цей час не мене а ГА, ГА звісно ж не видало жодного покарання
30:24 - Сергій Лютик стверджує що ми робимо Голову винним хоча він робить мене винним у тому що він не зняв мене не одразу не через 2 години котрі він обіцяв мені
31:30 - Жека Голова підтвержує що з моменту мого сроку пройшло рівно 7 днів
31:39 - ГА показує свою не компетентність не знаючи навідь що 9 звання не може звільняти.
34:21 - Сергій Лютик стверджує що я повинен використовувати сторонні программи для зв'язку з ним, та те що в грі звернутись до адміністратора з приводу звільнення не коректно
34:40 - Сергій Лютик ствержує що я "сам снялся" хоча знає що це не так, робить наклеп на мене. Також стверджує що я зробив скаргу на нього хоча скаргу зробив виключно на Дениса Тимошик
35:50 - Валерія знову потужно показує приклад субординацію та розмови між людьми, піднявщи голос на гравця, також дуже проявляє повагу до гравців
36:05 - ГА свтерджує що якщо ми не будемо з ним розмовляти то він просто відключає нас та закриває скаргу не переглядаючи її, також потужно проявляючи субординацію до гравців
36:37 - ГА питає у гравців правила проєкту, можливо забувши їх, стведшуючи те що полковник не може звільняти полковника хоча цього не де на форумі у правилах не вказано на момент 13.08.2024
36:57 - ГА пообіцяв нам зробити для нас конкретно нове правило в поєкті, теж прояляючи повагу до гравців.
37:09 Валерія Тимошик підтверджує те що я відстояв на посаді 7 днів, що стверджує те що вона видала покарання не компетентно. Не знаючи правил стверджує що мені потрабно видати блокавання на 7 днів, ГА підтверджує.
37:23 - Після вього цього діалогу товариш питає Чи отримає ГС та ЗГС якесь покарання за свої порушення у ГА та ЗГА, питання яке вони успішно ігнорують
37:37 - ГА підвищуючи голос намається покази "хто тут головний" кажучи що він говорить не з моїм товаришом хоча знову ж, це не я їх кликав на діалог а поряд зі мною мій товариш може казати будь що що не порушує правил діскорд серверу
37:43 - ГА погрожує мені що не буде зі мною спілкуватись))
38:44 - ЗГА стверджує що мене попросили розмовляти без 3 особи хоча прохання не було, а були лише накази які я відмовився виконувати, разом з товаришем
39:25 - Питаю у ГА та ЗГА про місцезнходження правила котре забороняє будь якій особі розмовляти з товаришем з одного облікового запису у діскорді, на що ГА та ЗГА вирішили не відповідати та просто пішли, проявивши повну неповагу до гравців.
Також хочу зазначити що ГС Держ. некомпетентно ставиться і до інших гравців - [Посилання] Тайм-коди 00:00-00:03 - ЗГА Валерія Тимошик каже мені що ГС, ЗГС Держ. розкажуть звідки в мене недовіра
00:16 - ГС Держ. називає гравця некомпетентним
00:35 - ГС Держ. каже що не буде нічого мені пояснювати, але Валерія Тимошик не реагує на це ніяким чином хоча казала що мені пояснять
Маю надію що ми не дарма писали цю скаргу більше 7 годин)
Адміністрація зобов'язана дотримуватися правил використання української мови під час спілкування з гравцями. Ми звернемо увагу на цей аспект та вживемо необхідних заходів для забезпечення дотримання мовної політики всіма адміністраторами.
Ваші зауваження щодо цього рішення були взяті до уваги. Ми переглянули докази та підтверджуємо, що адміністрація діяла в межах встановлених правил.
Ваша позиція стосовно звільнення з посади також була детально розглянута. Ми розуміємо, що в процесі звільнення могли виникнути технічні непорозуміння. Враховуючи надані вами докази, ми перевіримо цей момент більш детально та приймемо рішення щодо можливого коригування покарання.
Ми визнаємо, що передача інформації про нові правила лідерам фракцій є важливим аспектом управління проєктом. Якщо інформація не була передана належним чином через відсутність лідера у вашій фракції, ми врахуємо це при розгляді вашої скарги.
Розглянуто!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.