Зачинено Для Сергія Коваленко!!!!!!!! Не для Рафаеля Тоширо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pysiryok

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
59
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо
  2. Особистий нікнейм: Олег Максимів
  3. Суть скарги: Доброго времені суток , звертаю вашу увагу на тому що я подав скаргу на гравця за оск родних, виклав два фрапси щоб не було такого типу "немає повного фрапсу" і тому подобнее , зробив на совесть, і ось тут починається історія чому я вирішив завернуться саме до вас Сергію, адміністратор пише, процитую "Гравець Олег Максимів #92857 отримує покарання у вигляді: DM GZ - /jail 60-120 наступний раз /warn" тобто я маю отримаю джайл від 60 хвилин до 120, але отримую варн, скріншот буде докладено в докази, і так як Павел Котик видає мені варн хоча сказав за джайл, я пишу на нього скаргу, і мені підповідає ГА Рафаель Тоширо на котрого зараз почали скарги йти за блат, продаж лідерок і тому подобнее, цитую його слова "Адміністратор з виданим покарання абсолютно згодний, так як ви неодноразово вбивали одну й ту ж людину, та бігли в МОЗ і шукали її потім за нею ж виходили і знову вбивали, за образи гравець отримав покарання, а вам було видано варн за неодноразовий ДМ ЗЗ." та відмовляє мені в знятті варну, хоча хочу попередити що сам Котик написав що зараз джайл наступний раз варн, і попрошу замітити те що мене почали провакувати в зз, ні я почав перший стрілянину, і ось на чому хочу звернути увагу в словах ГА цього серверу " так як ви неодноразово вбивали одну й ту ж людину, та бігли в МОЗ і шукали її потім за нею ж виходили і знову вбивали" ДЕ САМЕ ВИДНО ЦІ НЕОДНАРАЗОВІ ВБИВСТВА???? Адміністратор додав фрапс чи як??? Чи вже можливо дивитись по логам скільки разів хто кого вбиває???? ДЕ Я НЕОДНАРАЗОВО ВБИВАЮ ТОГО САМОГО ГРАВЦЯ????????????????? Що це за безвідповідальність віг ГА??? Як вони побачили що я вибіг з лікарні та знову вбив ту людину? Я після того як закінчив фрапс, став в АФК, а потім ліг на койку. Тобто адміністратор може спочатку написати що я отримую джайл, а потім такий "Та ні, в мене поганий настрій, нехай отримує варн, а ГА мене прикриє" це типу так адміністратори вирішують??? Після таких дій хочется просто покинути проект, я грати коли адміністратори що хочуть пишуть, а потім що хочуть то міняють свою думку та дають інше покарання??? Чому Паша Котик одразу в скаргі не відводів що я його не раз вбив, що бігав за ним з лікарні і вбивав, мабуть я взагалі попроси його оск родних зробити та записати на фрапс???? Що це відбувається??? Я на цьому сервері не так давно, але від побаченого тільки одне бажання забити на цю гру якщо тут є такі адміни. Я вас прошу пане Сергій Коваленко вплинути на цю ситуацію та виришіти її і покарати тих хто безвідповільно відноситься до своєї праці!!! Покарання не має бути залежити від того яке настроение у адміністратора. Якщо їм хтось його спортив то ми не маємо страждати від цього!!! Спочатку пишуть одне , а потім видають друге покарання. Всі скраги і тмоу подібне прикладаю в низу в докази!!! А ось і доповнення на минулу скаргу цитую "
    Вітаю.
    На протязі 3-х хв. ви вбили одну й ту саму людину 3 рази.
    За свої слова людина покарання отримала, вам було видано в даній ситуації пом'якшуюче покарання у вигляді варну ( відразу за х3 ДМ ЗЗ ), скаргу передано не буде.
    Звертаю вашу увагу, що за обман адміністрації також передбачене покарання, тому раджу вам завжди говорити правду.
    Зачинено!"
    Якщо ви такі прави, давайте побалакаємо ще раз, але я попрошу вас ГА НЕ ЗАКРИВАТИ ЦЮ ТЕМУ ЯКЩО ВОНА НЕ ДЛЯ ВАС!!! Я вбив спочатку цю людину після ДБ!!! Після того як я вбив його нажаль фрапс не працював він почав оск родних, я приїхав до лікарні Києва щоб знайти його та спитати за його слова, але він одразу почав ДМ ЗЗ, однак покарання за це не отримав "Хммм, цікавенько" , і коли він почав мене ДМити, я його вбив другий раз і побіг до лікарні тому що розумів що знову буде оск, і я був правий, воно так і вийшло і після цього, я того гравця більше не чипав!!! І де тоді знайшлося трете вбивство??? Я так розумію ГА його намалював в своїх солодких снах , якщо так сильно впевнені в цьому, так докажіть це не словами , а фіксацією фрапсом або скріном!!! І повторісь , чому мені ГА каже одне, а слідкуючий в своїї відповіді нічого за таке не сказав, мабуть адміністратори живуть в інших планетах і не мають зв"язка поспілкуватися перед тим як щось писати??? Не розумію ци дві дії котрі дуже різні від друг друга!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *скарга на гравця* *скарга на адм* *варн*
  5. Дата походження:14.07.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Почну з того, що відео докази вбивства ви самі прикріпили до скарги.
Перше відео де ви вбиваєте людину в ЗЗ.
Та відразу ж біжите в МОЗ, щоб зустріти його ще раз
Друге відео де чути образу від гравця ( за що він поніс покарання ) і ви його знову вбиваєте в ЗЗ де пройшло +- 2хв.
Третє вбивство в проміжку також +- 1 хв. також цієї людини.
Покарання видано вірно. Та повторюсь ( ви отрималид пом'якшене покарання.
Не намагайтесь вводити в оману адміністрацію, роблю вам друге і останнє попередження.
Скаргу передано не буде.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі