Розглянуто Для Сергія Коваленко! Оскарження Бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваньок Хард

Поважний гравець
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
19
Реакції
135
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора:Кріс Ханзо
2. Особистий нікнейм: Ваньок Срака
3. Суть скарги: Вітаю,шановний Сергій Коваленко! На мене була подана ця скарга Kонфідеційної інформації". Людина яка подала на мене скаргу зсилалась на статтю 182 Кримінального Кодексу України,а саме він вказав що "зокрема, дана стаття вказує, що збирання, зберігання, використання, знищення, а також поширення конфіденційної інформації про особу є незаконними діями." Виникає питання,чому людина повністю не вказала про що саме йдеться в статті ККУ ,а саме те,що стаття свідчіть : Незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу або незаконна зміна такої інформації, крім випадків, передбачених іншими статтями цього Кодексу, До КОНФІДЕЦІЙНИХ належать відомості, які становлять особисту або сімейну таємницю особи, наприклад, інформація про сімейний стан, стан здоров’я, майновий стан, відомості про дату народження тощо, а також будь-які інші відомості, які потерпілий бажає зберегти в таємниці.Не може визнаватися конфіденційною така інформація, яка вже була раніше ОПРИЛЮДНЕНА шляхом публікації або у будь-який інший спосіб. Тобто людина почала зсилатися на Кримінальний Кодекс України,але чомусь не розібралась до кінця,що саме рахується КОНФІДЕЦІЙНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ. Тепер питання,фотографія була отприлюднена не мною,і використовують цю фотографію дуже багато гравців неофіційних організацій.Якщо людина,так не хотіла,щоб її обличчя хтось бачив,навіщо було взагалі вмикати камеру,і яким чином неофіційні діскорд канали та ютуб канал почали відноситись до гри.Тобто якщо мене у реальному житті пограбує людина яка грає на проекті,її також заблокують ? Якщо вже почали зсилатися на закони Кримінального Кодексу України,то спочатку потрібно розібратися про що саме свідчить стаття,а не виривати по слову та перекручувати закон на свою користь.Я не вважаю що тут є моя провина в тому,що одна людина увімкнула камеру по власному бажанню,а інша це вже показала іншим,тому прошу зняти блокування.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 12.06

https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ваньок-Срака-Злив-особистої-інформації-для-ГА-ЗГА.177977/

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Спілкувались з Вами зранку через особисті повідомлення, надав два варіанта щоб убрати блокування - попросити вибачення або в гравця або через форум. Так як я не бачу в Вашому повідомленні вибачення що до цієї ситуації то блокування не буде зняте. Натомість зменшене до 31-го дня. Для розблокування облікового запису очікую наступну тему з вибаченням що до цієї ситуації.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі