Артемка Залозний
Форумный Герой
- Реєстрування
- 11 Кві 2024
- Дописи
- 123
- Реакції
- 156
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора:Сергій Коваленко
- Особистий нікнейм:Артемка Залозний
- Суть скарги:Вітаю вельмишановний керівник, хочу вас попросити допомогти мені. Позавчора мене заблокували за Продаж Віртів(я не продавав а просто написав ''Продам вірти 1кк-30грн) після чого монтіп позвав мене в войс та попросив відкрити телеграм,я відкрив та показав йому. Після цього він сказав ''Шо ж тобі артьомка не живеться так?'', я чому не живеться у мене все добре,максимальне блокування в мене було 2 дні(Ви його зняли по скарзі) я пояснив йому ситуацію так і так що хотів докинути та закрити збір в фонді БФ ''Одна Країна''(я про нього розказував Владиславу Дилеру) під поддакуванням ГА 05(взагалі яка йому різниця хай краще за своїм 05 слідкує) монтіп мені відмовив та я попросив шанс,на що я отримав ''Скільки мі тобі шансів вже давали?'' враховуючи мою історію блокуваннь шансів не було(я навіть не просив),єдиний шанс я пам'ятаю від Дмитра Мінура,коли він був на посаді ГС Держ він узявся за фракції та половину замок/лідерів зняв,я пояснив нашу проблему з лідером та він мені дав шанс,і все,більше шансів не було ні від Монтіпа ні від інших Адміністраторів. Вельмишановний Сергій Коваленко,я зрозумів свою помилку я обіцяю що такого більше не буде,прошу Вас дати мені шанс і зменшити блокування будь ласка😣🥺
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць та моє оскарження
- Дата походження: