Розглянуто Для Сергія Коваленко або Василя Босовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ураганчик Тюбікович

Поважний гравець
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
164
Реакції
107
Бали
46
1. Нікнейм гравця:Андрей Рейдж,Дмитрий Рейдж,Гліб Сокіл,Ілля Рейдж
2. Особистий нікнейм:Ванічка Кархарт
3. Клан порушника:RageFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KARHART
5. Суть скарги:Игроки которих назвал више хочу попросить у каждого откати з бизвара в 18.09 20:00 по часу,так как они убивают за щитание секунди коли людина під броніком+200хп и наркотики,приходит 1 гравець і убиває за 3-4 секунди,і ми були всі в балаклавах і вони целенаправлено всі пушили 1 будинок,якщо вони нас побачили хочу щоб гравці дали відкати як це було,і перевірити гравців на чіти так як на них не однкратно жаліются гравці що вони грають не чесно.У них на 8 уровне у всех макларени и в общак клана появилось 200кк ниоткуда з воздуха,хотя их даже в топе не було,і коли даєш їм по -250 урона вони далі зелені бігають їм всеодно 1 людина залітає і всіх убиває а він даже не червоний.Хочу щоб гравці Андрей Рейдж,Дмитрий Рейдж,Гліб Сокіл,Ілля і Рейдж викликати всіх гравців на перевірку
6. Докази (скріншот/відео):-
7. Дата порушення:18.09.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,580
Бали
257
Вітаю

Переглянувши інформацію гравця Дмитрий Рейдж, гравець продав своє майно та зарахував кошти на рахунок клану "RageFamQ"

З приводу використання сторонього пз, не однократно викликали на перевірку, де не було нічого знайдено.

Доказів що підтверджує використання стороннього пз зі сторони гравців, крім ваших слів не побачив.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі