- Реєстрування
- 12 Чер 2023
- Дописи
- 615
- Реакції
- 664
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
- Особистий нікнейм: Михайло Золото
- Суть скарги: считаю это не совсем правильно, тк. меня наказали просто за сам факт убийства, не учитывая то, что это была самозащита, которую я доказать не могу, тк. фрапс в тот момент не был включен, но в тоже время, игрок, который стрелял в меня без организации никак не сможет довести мою виновность, потому что даже если у него есть фрапс, то он его не покажет, потому что там будет видно, как он начал стрелять в меня первым.
ну короче, наказали меня не за дм зз, потому что дм там не было, а была самозащита, а наказали за сам факт убийства, при это никто доказать это не может, ровно как и опровергнуть. Не совсем правильное решение считаю, так как там недостаточно доказательств моей вины, считаю было бы правильно, если вы бы запросили фрапс со стороны того человечка без организации, который начал по мне тулить, если он показывает фрапс где чётко видно мою вину, то я получаю наказание за обман администрации, если нет, то наказание отменяется по причине недостаточно доказательств и мне выплачивается компенсация
Сергей, без обид, в целом от вас косяков нет, но даже если посмотреть на то, что я заинтерисованная личность, то всё равно тут видно некомпетентную выдачу наказания, это по первых, во вторых, это то, как вы это восприняли, типа доказательств моей вины нет, но меня наказали, а если у меня будут доказательства моей невиновности, то, во первых, я уже отсидел 2 часа в деморгане по админской ошибке и моё время мне никто не вернёт, а ,во вторых, в конце мне просто скажут "наказание выдано по ошибке, приносим извинения" и всё. мне просто дали наказание без какой либо доказательной базы и вместо того, что бы запросить фрапс у того человека без организации, что бы доказать мою виновность, то вы запрашиваете фрапс, что бы я сам доказал свою невиновность, но вы должны понимать, что я невиновен, но фрапса просто у меня нет, а кто то втирает, что я виновен и ему верят на слово, выдают мне наказание, и для того, что бы доказать мою виновность никому не нужны доказательства для этого, полный бред. Так-же исходя из ваших слов :" Ви посилаєтесь на це правило-презумпція невинуватості, що до доведення вини, всі гравці мають рівні права. Проте, рішення щодо вашого покарання було прийняте на підставі наявних доказів, що вказують на факт вбивства гравця без організації, який перебував у зоні дії GZ." Сергій, ви ж самі порушуєте канон презумції невинності, а саме те, що перед тим як давати мені покарання спочатку вам(адміністрації), потрібно довести мою провину, а не давати мені покарання без ніяких доказів на це ( ну гаразд, їз доказів у вас історія вбивств в логах та фрапс Ілони(людина, з якою в мене війна кланів і яка подала на мене скаргу) і то, цей фрапс, де нічого не видно, а тільки чути вистріли). Отже вже не пам'ятаю в який раз я повторюю, що покарання мені видали тільки за сам факт вбивства, при цьому ніхто навіть не намагався з'ясувати і нікому не було цікаво всі обставини, при яких це відбулось. Тобто видали мені покарання тільки за слова Ілони Міллер, що я вбив гравця без організації без причини і її скаргу на адміністрацію, без ніяких доказів, що це й справді так було, тобто у мене війна кланів з людиною, я знаючи це спокійно її вбиваю на азс, бо це не є порушенням правил, далі людина, яку я спочатку навіть й не помітив починає стріляти мені в спину в баганому скіні "Школярик", я її вбив, потім Ілона заливає на мене скаргу, де не видно повної ситуації з цим гравцем в скіні "Школярик" і мені видають покарання без ніяких на це доказів, окрім фрапса Ілони, де нічого не видно і нічого незрозуміло, я вважаю, що якщо від мене було б таке серйозне порушення правил як ДМ ЗЗ в сторону людини, без організацій, то вона б залила б скаргу, де повністю видно ситуацію та мою провину, цього не відбулось (і не могло відбутись по визначенню, бо там не я був ініціатором стрільби з гравцем без організації, а саме він, а якщо це був би я, то цей гравець міг залити на мене скаргу де все видно і я вже тоді був би аргументовано покараний) https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Сергій-Кракобес-Некомпетентність.213328/ - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Андрій-Корнюшин-Артем-Косик-некомпетентний-розгляд-скарги-Для-Сергія-Коваленко.213544/
- Дата походження: 26.09.2024
Останнє редагування: