Розглянуто Для Сергія Коваленко, некомпетентність Андрій Корнюшин, нешанобливе ставлення до гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм: Максим Герас
  3. Суть скарги:
    Вітаю, пілся того як я написав 1 2 3 скаргу, та не почув на них відповідь тому що не дуже добре прочитав, та сразу відповів, я пішов з ним у войс, та він почав себе не дуже гарно до мене ставити, я зайшов та його перші слова "Ну и що ви хочите, я надав відповідь у скарзі, що не понятно" Не привіт ні пока, нічого не по людьски сразу так ставитись, мені дуже стало обідно тому що зі мною ніхто не привітався та відносились до мене як до якогось раба, далі, після деякої розмови, мені пан ГА каже що якщо я його перебиваю то він мене також перебиває, чудово! Мене було знято з посади заступника за то що я образив людину , яка мене перед цим образила, логіка ГА - якщо тебе хтось перебиває то ти тоже перебиваєш, мене хтось образив я його тоже образив. Також при розмові знову цієї ситуації, ГА на мене почав кричати за то що я йому сказав Тихо, тому що він мене перебив, він мені щось каже про стресостійкість але сам її немає.
    Ми цю тему розбираємо 6 раз, пане Сергій як на вашу думку, це нормально що ГА та ЗГА не можуть розібрати одну ту и саму тему вже 6 раз?

Далі мені сказали що не побачили порушення від ЗГС Держ, але я побачив, тому що людина мені не смогла відповісти на запитання "Назвіть мені пункт Правил лідерів, за яким мене було знято" наскільки я знаю, ГС та ЗГС держ всі працюють тимбільше при знятті по правилам лідерів, я як людина яка багато разів займало посаду Заступника та Лідера, навіть ЗГС Держ, не побачив там пункту
    Лідеру або Заступнику заборонено неадекватно себе поводити у Discord, але ГА не побачив порушень, то що мені ЗГС держ не може надати відповідь.

Мені просто здається що ГА незнає що відповісти та просто знімає людей з адміністратора, або надає недовіру, з ним хочеться нормально поговорити, а він до мене відноситься як до раба який йому що повинен, я дуже хочу грати на 03 сервері, але з таким керівництвом буде дуже тяжко, які навіть не можуть одну тему вирішити.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    - тайм код 2:30
  5. Дата походження: 31.07, 02.08.

Останнє редагування:

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
214
Реакції
46
Бали
31
також добавлю що я задав адміну питання в телеграм чому не забанили гравця якщо він порушив у відповідь просто бан тому я думаю що це блат також адмін відмовляєця зєднувать з більш головними адмінами не хоче виходить у вайс каже щоб сам шукав писав ... надіюсь цього га скоро знімуть

Вкладення

• photo_2024-08-03_22-49-10.jpg
    photo_2024-08-03_22-49-10.jpg
    170.3 Кб · Перегляди: 113

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Шановний гравець, відеозаписи, котрі ви представили вище, є вирізаними з контексту, також хочу нагадати що ви знаходитесь в ЧС Адміністрацію за спробу продавати інформацію про гравців за реальні кошти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі