Суть скарги: Доброго времені суток , звертаю вашу увагу на тому що я подав скаргу на гравця за оск родних, виклав два фрапси щоб не було такого типу "немає повного фрапсу" і тому подобнее , зробив на совесть, і ось тут починається історія чому я вирішив завернуться саме до вас Сергію, адміністратор пише, процитую "Гравець Олег Максимів #92857 отримує покарання у вигляді: DM GZ - /jail 60-120 наступний раз /warn" тобто я маю отримаю джайл від 60 хвилин до 120, але отримую варн, скріншот буде докладено в докази, і так як Павел Котик видає мені варн хоча сказав за джайл, я пишу на нього скаргу, і мені підповідає ГА Рафаель Тоширо на котрого зараз почали скарги йти за блат, продаж лідерок і тому подобнее, цитую його слова "Адміністратор з виданим покарання абсолютно згодний, так як ви неодноразово вбивали одну й ту ж людину, та бігли в МОЗ і шукали її потім за нею ж виходили і знову вбивали, за образи гравець отримав покарання, а вам було видано варн за неодноразовий ДМ ЗЗ." та відмовляє мені в знятті варну, хоча хочу попередити що сам Котик написав що зараз джайл наступний раз варн, і попрошу замітити те що мене почали провакувати в зз, ні я почав перший стрілянину, і ось на чому хочу звернути увагу в словах ГА цього серверу " так як ви неодноразово вбивали одну й ту ж людину, та бігли в МОЗ і шукали її потім за нею ж виходили і знову вбивали" ДЕ САМЕ ВИДНО ЦІ НЕОДНАРАЗОВІ ВБИВСТВА???? Адміністратор додав фрапс чи як??? Чи вже можливо дивитись по логам скільки разів хто кого вбиває???? ДЕ Я НЕОДНАРАЗОВО ВБИВАЮ ТОГО САМОГО ГРАВЦЯ????????????????? Що це за безвідповідальність віг ГА??? Як вони побачили що я вибіг з лікарні та знову вбив ту людину? Я після того як закінчив фрапс, став в АФК, а потім ліг на койку. Тобто адміністратор може спочатку написати що я отримую джайл, а потім такий "Та ні, в мене поганий настрій, нехай отримує варн, а ГА мене прикриє" це типу так адміністратори вирішують??? Після таких дій хочется просто покинути проект, я грати коли адміністратори що хочуть пишуть, а потім що хочуть то міняють свою думку та дають інше покарання??? Чому Паша Котик одразу в скаргі не відводів що я його не раз вбив, що бігав за ним з лікарні і вбивав, мабуть я взагалі попроси його оск родних зробити та записати на фрапс???? Що це відбувається??? Я на цьому сервері не так давно, але від побаченого тільки одне бажання забити на цю гру якщо тут є такі адміни. Я вас прошу пане Сергій Коваленко вплинути на цю ситуацію та виришіти її і покарати тих хто безвідповільно відноситься до своєї праці!!! Покарання не має бути залежити від того яке настроение у адміністратора. Якщо їм хтось його спортив то ми не маємо страждати від цього!!! Спочатку пишуть одне , а потім видають друге покарання. Всі скраги і тмоу подібне прикладаю в низу в докази!!!