Розглянуто Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
294
Реакції
214
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Анти чит
  2. Особистий нікнейм:
  3. Суть скарги: Мені відмовили по скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Анти-чит.191972/ з чим я апсолютно не согласен щоб увидіти табличку там вроді треба накрутити на 0.50 це я вже казав якщо я не помиляюсь адміністрації на рахунок сльотів після ситуації з СТО коли мені начали казати що я софт що так не реально я особисто написав ГА Вікторії Мілкович та запропонував ловити на демці або на фрапсі включати камеру на що вона сказала що зайду на наступний сльот в діскорд я зайщов по итогу Київстар зловити не получилось на що я сказав ГА що завтра знову сліт бізнес та зайду на наступний сліт на що получив відповідь що не потрібно та скарга на мене на цьому була закрита тепер уже мене була банила анти чит мене спробував підставити создатель читів як сказав мені адміністратор Максим Мирногородьский після того я пройшов розбан я нічого кромі заказу продукції в мисливському навіть не робить але опять прилітає бан пишу скаргу на форумі після чого получаю такий діалог з цим розробником читів готов майже на 100 процентів сказати що це очирідна під става так як про бан та відказ на форумі якимось чудом 1 ділом взнавав цей чітер також готов показати як я ловлю можити мене перекинути на одельний сервер та я вам покажу що я так годен ловити мій діскорд для звязку invincible_king_2009
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надав в прошлій скарзі
  5. Дата походження: 24.07.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!
Переглянувши відео доказ, можу винести рішення:
- На відео чітко видно, що не з'являється меню покупки бізнесу, у зв'язку з цим, можемо припустити, що ви використовували сторонньє ПЗ, завдяки якому отримали перевагу у купівлі бізнесу серед іншимих гравців, котрі там знаходились

Починаючи з 00:00:17 по 00:00:23, ви стояли та не натискали клавішу Alt для покупки бізнесу. А о 00:00:24 ви різко купили бізнес без відкриття меню покупки.

Також на відео видно, як у вас з'являється плашка з текстом "Наразі цей бізнес неможливо купити", так само без відкриття меню покупки.

Після дослідження данної системи купівлі бізнесу, виявлено, про те, що використовуючи різні методи без використання стороннього ПЗ, завжди ініціалізується меню покупки ( поганий інтернет, малий ФПС, підлагування, пінг, і тд )
Тому можу сказати, що покарання видано вірно та бізнес буде продано державі.
В майбутньому раджу не використовувати чити, оскарженню не підлягає

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі