Відмовлено Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Cемечка

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
56
Реакції
53
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
  2. Особистий нікнейм: Артем Семечка
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація проекту Ukraine GTA,

Нещодавно трапилася ситуація, через яку я був заблокований на вашому сервері. Я опублікував відео на платформі TikTok, де показав напад на ДКВС. У цьому відео було використане речення: "zайшли та vийшли", яке, на мою думку, відображало події, що я зайшов на об'єкт та успішно вийшов з нього. На жаль, це відео було розцінене як розпалювання міжнаціональної ворожнечі, і Артем Скакун заблокував мене на 6000 днів.

Коли я дізнався про блокування, я негайно видалив відео з TikTok і повністю усвідомив свою помилку. Зараз, в умовах повномасштабної війни, яку Росія розпочала проти України, я завжди буду підтримувати свою країну, оскільки є патріотом. Я регулярно роблю донати на потреби ЗСУ, допомагаю, чим можу, і вірю в нашу перемогу. Вважаю, що моя позиція чітко відображає мою підтримку України, і я ніколи не мав на меті провокувати ворожнечу чи порушувати правила.

Щодо масових порушень правил проекту: окрім інциденту зі стороннім ПЗ, інших серйозних порушень з мого боку не було. Також хочеться зазначити, що усі чіти були давно видалені, і з того часу я дотримуюсь правил проекту. Єдине порушення, через яке мене дуже давно на минулому аккаунті заблокували на 5 днів, стосується звинувачень у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. Але ця ситуація була винятковою, і я її також усвідомив.

Прошу вас розглянути мою апеляцію та зрозуміти мою ситуацію.

Слава Україні!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 13.09.24

Вкладення

• proxy_sa Screenshot 2024.09.24 - 17.27.27.08.png
    proxy_sa Screenshot 2024.09.24 - 17.27.27.08.png
    2.5 Mб · Перегляди: 54
Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю! Вам уже було надано шанс після блокування за використання стороннього ПЗ, але змін у поведінці та порушеннях ми не побачили.
Своїми діями псували ігровий процес іншим гравцям.

В оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі