Артем Cемечка
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 29 Лют 2024
- Дописи
- 56
- Реакції
- 53
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
- Особистий нікнейм: Артем Семечка
- Суть скарги: Шановна адміністрація проекту Ukraine GTA,
Нещодавно трапилася ситуація, через яку я був заблокований на вашому сервері. Я опублікував відео на платформі TikTok, де показав напад на ДКВС. У цьому відео було використане речення: "zайшли та vийшли", яке, на мою думку, відображало події, що я зайшов на об'єкт та успішно вийшов з нього. На жаль, це відео було розцінене як розпалювання міжнаціональної ворожнечі, і Артем Скакун заблокував мене на 6000 днів.
Коли я дізнався про блокування, я негайно видалив відео з TikTok і повністю усвідомив свою помилку. Зараз, в умовах повномасштабної війни, яку Росія розпочала проти України, я завжди буду підтримувати свою країну, оскільки є патріотом. Я регулярно роблю донати на потреби ЗСУ, допомагаю, чим можу, і вірю в нашу перемогу. Вважаю, що моя позиція чітко відображає мою підтримку України, і я ніколи не мав на меті провокувати ворожнечу чи порушувати правила.
Щодо масових порушень правил проекту: окрім інциденту зі стороннім ПЗ, інших серйозних порушень з мого боку не було. Також хочеться зазначити, що усі чіти були давно видалені, і з того часу я дотримуюсь правил проекту. Єдине порушення, через яке мене дуже давно на минулому аккаунті заблокували на 5 днів, стосується звинувачень у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. Але ця ситуація була винятковою, і я її також усвідомив.
Прошу вас розглянути мою апеляцію та зрозуміти мою ситуацію.
Слава Україні! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 13.09.24
Вкладення
Останнє редагування: