Pysiryok
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Тра 2024
- Дописи
- 84
- Реакції
- 59
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора:
- Особистий нікнейм: Олег Максимів
- Суть скарги: Шановний Сергій, бачимо ситуацию з кланами на картелі, на картель впустили клан Фам Евченко промовляв що це активний клан, але щось ні разу не бачив навіть їх в участі на ГРП, особливо мало гравців бачу з цього клану, якщо й видно то не дуже всі адекватні. Якщо актив пологається в тому що там сидит ютубер котрий стрімить на цьому проекті, то вибачте , гра не робиться тільки з ютубера. Який саме актив був з клана?? На ГРП їх не видно, бізваров в них не було, актив в тому що клан відкритий для всіх й туди заходят всі кому не впадлу?? Вибачте але це не є актив, активний клан це котрий завжди приймає участь в ГРП , є бізвари, приймає участь в адмінских турнірах від ГС та ЗГС неоф, в цьому і є актив, але не в тому що там є ютубер. 08.10 Клану Фам Евченко віддали картель, 09.10 почались битви за терки, на двух терках в фам евченко гравці відлетають за ЧІТИ. Що це за активний клан де грають чітери котрі ходят на терки та портять гру тим хто спокійно заходить грати, витрачає свій час на те що піти на терку проти чітера, ви думаете приємно так грати??? Зараз дивлячись на цей клан, приходить думка як таке можливо? Клан котрий ставит ГС на картель, просто на битві за територію відлетає за ЧІТИ. Як це можливо??? В цьому пологає актив? Пролистав новини неофф, я жодного разу не побачив щоб видавались бали фам евченко за участі в ГРП, що до набіру в клан то тільки раз на місяць писалось повідомлення що проходить набір в клан і то тільки від одного модератора. Скарги про чіти я залиши нижче , що до ГРП від клану я думаю вам відскажуть ГС та ЗГС неоф, звідки активний клан це я не розумію, як і більшість гравців серверу. Й з правила в них мабуть не все добре, в іншого клана має бути бізвар, але фам евченко забиває їм битву за теру.
2.34. Заборонено нападати на / відбивати територію клану, який приймає участь у битві за бізнес, або починати завчасно битву за територію, щоб по її закінченню почалась битва за бізнес. | Догана НО + Деморган 30
Прошу обдумати рішення цього клану на картелі ще раз, та зробити висновки.
Вибачте що відволік від праці, надіюсь на розуміння. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *чіт* *чіт* "порушення правил битв*
- Дата походження:10.10.2024