Розглянуто Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
269
Реакції
475
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм:Андрій Харрісон
  3. Суть скарги:
    Вітаю шановній Сергій Коваленко, прошу роздивитись скаргу на ЗГА 04 серверу, а тобто рішення котре приймається. Наразі мною була подана скарга на людину котра порушила привила форуму, та я навіть вказав які саме правила були порушенні, та я не спорю, я мав змогу помилитися з покаранням котре вказав у скарзі, але повністтю ознайомишись з правилами форуму, побачив що немає покарань таких як попередженя форумного аккаунту за данні покарання, але йому видаеться форумне попередження, та не вказуеться інших порушень. Прошу Вас донести до адміністрації для чого потрібні правила, та вказані покарання, а не видавати покарання котрих не існує.

Зазделегіть дякую, я дуже прошу віпдовести на скаргу саме Сергія Коваленко а не ГА чи ЗГА!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
  5. Дата походження:14.11.2024

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Форумне попередження існує як міра покарань на форумі, якщо гравець отримає 3/3 форумних попереджень - його буде заблоковано на 15 діб, гравець отримав покарання згідно чинних нормативів, прохання до вас не флудити темами, також попереджую про відповідальність згідно правила :

6.36. Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Дякую за звернення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі