Розглянуто Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
187
Реакції
359
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Блащина
  2. Особистий нікнейм: Санек Хард
  3. Суть скарги: Добрый вечер
    Маю претензії до адміністратора "Іван Блащина", данний адміністратор на своїй посаді а сама ЗГС Неоф робить все що йому завгодно,був случай коли ми сиділи войсі та Максим Братьєв говорить нам що йому залишилось до розблокування 2 дні, нащо Іван відповідає, "давай я тебе розблокаю раніше на два дні" Максим відповів що не треба та сказав що краще відсиде ці два дні, також в цей день Іван говорив що йому надчхате на свою посаду, та робить все що завгодно бо не боїться що його знімуть з цьой посади.

Йдемо далі, 12.11.2024 Іван відкинув Павла Шухевича в бан на 23 дні за порушення правил 2.8, скоріше за все Павло кидав скріншот або відео в клановий чат в діскорді та Іван це помітив та решив його відкинути щоб в нього злетіла заправка, 19.11 був зліт заправки, коли там були гравці з клану Тохіс щоб зловити цю заправку та можливо відати її назад Паше, Іван відкидувал на респавн в Дніпро Стефанію Старк щоб вона не змогла зловити заправку.

Вчора я получив на основному акаунті бан на 3 дні за образу адміністратора в лс(ДС), сьогодні була битва за територію Murr-Family против EngineFamQ, так як знаходжусь в клані Murr-Family мене попросили зайти з твінк аканута та допомогти їм виграти битву за територію, на що я согласивься та зайшов зіграти битву за територію, коли дограв битву за територію в мене був фрапс з дивною ситуацію та решив це скинуть в чат Девилос та тегнув Івана щоб він побачив цю ситуацію, на що він видав мені бан на 6 днів за порушення правил 2.6 , що там було далі можна надати в особисті повідомлення, через 4 хвилин він кидає скріншот там де видав мені бан на 37 днів по причині 7.9.1 та починає погрожувати баном на 6к днів, та хотілось щоб зменшили срок бану або зняла бан з цією ситуації. Та докази з погрозой знизу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Снимок экрана 2024-11-21 191058.png
  5. Дата походження: 21.11.2024

Останнє редагування:

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,187
Бали
253
Вітаю шановний гравець, давайте розберемося в тому що ви написали з верху:
1. Коли ми розмовляли в голосовому спілкуванні з вами та Максимом то мої слова були не в всерйоз на рахунок його розблокування і він про це знав (можемо запитати також у Максима). На рахунок тих слів що ви також вказали вище то я щось цього не пам'ятаю (якщо у вас є докази то можете це передати керівництву в особисті повідомлення)

2. На рахунок ситуації з Павлом Шухевичом. Для початку даного гравця та інших учасників клану було
заблоковано за багоюз на 10 днів по цій скарзі (Клікабельно). Після чого за даним гравцем було помічено порушення правил UKRAINE GTA 2.8 де твінк акаунт отримує покарання у вигляді бану на 6 тисяч днів, а на основний акаунт було додано 14 днів. Після цього покарання ми вирішили переговорити з даним гравцем, на той момент з ним вели розмову ГС Неоф, ЗГА та я. Після довгих переговорів ми прийшли до висновку дати ще один шанс гравцю та розблокували твінк акаунт та змінили покарання на варн. Також клану Тохіс було видано за це покарання
1732223106175.png
На рахунок того дня коли був зліт бізнесу
покарання видавалося згідно правил ловлі майна 1.12
1.12. Заборонено стояти на мітці ловлі майна. | Респавн

3. Те відео яке ви скинули в чат є цілком логічне пояснення. На гравцю був надягнути бронежилет та використана золота петрушка та золотий алкоголь. Коли ви по йому вели вогонь індикатор довго не змінювався так як бронежилет брав на себе саме більше урону а золота петрушка його лікувала. Коли він почав відбігати він зупинився по серед дороги щоб знову накинути бронежилет. На рахунок вашого блокування.
покарання було видано згідно правил UKRAINE GTA 2.6
2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні
Примітка: використання стороннього ПЗ, образа UKRAINE GTA (керівництва / адміністрації / рідних / тощо), НонРп шахрайство, обман, махінації, передача акаунту, тощо.
Після того як ви отримали покарання ви почали ображати адміністрацію
1732223765186.png
Тому ви й отримали
покарання згідно пункту правил UKRAINE GTA 7.9.1
7.9.1.
Заборонено ображати адміністрацію / гравців поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях, тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). На розсуд адміністрації. | Бан до 31 дня

Тому наданий момент це все більш похоже на обман адміністрації та злив

Очікуємо відповіді керівництва

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі