Відмовлено Для Сергія Коваленко!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Мальтаро

Директор ЗМІ | Північна Україна
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
162
Реакції
165
Бали
88
1.Нікнейм адміністратора: Тимур Волков,Віктор Миколайович
2.Особистий нікнейм: Максим Фенікс
3.Суть скарги: Даний адміністратор зняв мене з посади заступника лідера по причині "Втрата довіри". Це сталося під час нашої дискусії на рахунок тега "Гравець" у діскорд каналі "Новини ЗМІ". Я не обзивав його ніяк просто хотів щоб даний адміністратор хочаб раз прислухався до гравця який хоче зробити проект краще! Даний адміністратор заборонив тегати роль "Гравець" у вказаному діскорд каналі, після чого я предложив зробити роль "Набори" та зробити так щоб дану роль отримували гравці які цього бажають як з ролями "Набори" та "Заходи". Після вимоги щоб адміністратор прислухався та хочаб передав мене кікають з групи та знімають з посади Заступника лідера ЗМІ. Також згадаю що ГС Держ вводив мене в оману, а саме тим що казав що на 04 сервері в мене немає ЧС а на справді він є і дізнався я про це від ГА коли хотів подати на посаду лідера! Вимагаю щоб мене повернули на посаду та зняли блокування!
Щодо Віктора
Є підозра що він покриває порушення ГС Держ. Також я хочу почути в телеграмі конктретну причину чому довіра у ГС Держ пропала на другий день після мого призначення прямо під час конфлікту який ГС Держ і спровокував! Важаю що дані особи не є компитентними!
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1743263886784.png
1743274990927.png

1743275013171.png

5.Дата походження: 29.03.2025
@Сергій Коваленко

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Наразі до вас відсутня довіра через ваші дії та поведінку, у вас досі активний чс фракцій на 02 сервері, відновлюйте свою репутацію, у випадку флуду темами отримаєте покарання згідно правил форуму, дякую за увагу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі