Відмовлено Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
31
Бали
21
1. Discord сервер(-и):05
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBor
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:artemka01287
4. Суть звернення:Вітаю Мене забанили в діскорді по причині Р.12 Тому що я обізвав гравця у якого був нік С.Коваленко а модератори діскорда подумали що С.Коваленко це Сергій Коваленко а насправді це був Станіслав коваленко Якщо когось образив то вибачаюсь
5. Докази (скріншоти/відео):Там де пише замючени то це забанені
6. Дата видачі покарання27.04.25​

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
Вітаю.
Спочатку ви отримали покарання за пунктом Р14.2 , ви образили Керівника проекту за що і отримали пернанетне блокування. Далі сьогодні близько 14:00 ви обійшли покарання та порушили Р12 , за яке також видається перманентне блокування. Це вже друге критичне порушення з вашої сторони

Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
31
Бали
21
Я писав пару раз оскарження для сергія коваленко мені відповідали другі тому я зайшов з другого акаунта

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
Я писав пару раз оскарження для сергія коваленко мені відповідали другі тому я зайшов з другого акаунта
Вам відмовляли ваші оскарження. І ви вирішили самостійно обійти покарання, вам ніхто не говорив створювати новий акаунт

Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
31
Бали
21
Вам відмовляли ваші оскарження. І ви вирішили самостійно обійти покарання, вам ніхто не говорив створювати новий акаунт
Так тому що відповідав на всі оскарження Дмитро Джокер навіть коли я писав для сергія коваленко

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Я вас попереджував неодноразово за такі подібні теми, відмовлено, форумний акаунт буде обмежено для користування - якщо буде створена ще одна тема.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі