Відмовлено Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Астраханов

Приватний Адвокат|Північна Україна
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
41
Реакції
73
Бали
23
Нікнейм адміністратора:-
Особистий нікнейм:Нікіта Астраханов
Суть скарги: Вітаю, шановна головна адміністрація 01 серверу, Сергій Коваленко, та гравці які будуть це читати. Сам я з 04 серверу та подаю скаргу тут тому, що у нас скарги подібного типу ГА або ЗГА відмовляють. Один з моїх знайомих став на посаду заступника ЗМІ. Він та Директор вели журнал про автівки, різні події в області, та що взагалі відбувалося. Вони виставляли це в діскорді та тегали роль "Гравець". ГС ДЕРЖ їм казав, що не робіть цього тому, що це заважає головній адміністрації. На рахунок цього у нас відбулася дискусія про те що можна створити роль "Новини ЗМІ". Для того щоб не тегати "Гравець". Закінчилась ця дискусія тим, що його зняли. Ось його оскарження-тиць. Нещодавно сталась така ситуація. Що мій знайомий Підполковник НПУ, їхавши на виклик випадково в'їхав в автівку президента, за що його зняли. Після чого він на емоціях написав в групу ,що адміни да#ни. Після чого його заблокували за "образа адміністрації по за грою" хоча в даній групі не було слідкуючії адміністрації-тиць. Після чого інший Підполковник скинув з групи МВС повідомлення про те що його зняли, після чого його зняли за "злив конфіденційної інформації", хоча повторюсь слідкуючії адміністрації там не було. Звідки ГС/ЗГС ДЕРЖ про це дізнались не відомо. Третя ситуація, взимку, я стояв на посаді Полковника НПУ та випадково вистрілив по одному з наших співробітників, мені дали варн-тиць, нещодавно один з Полковників НПУ не випадково вбив гравця та йому дали догану-Тиць. Виходить, що це особиста неприязнь до людей. Напевно все розповів, сподіваюсь ГА/ЗГА 01 серверу передадуть цю скаргу Сергію Коваленку, дякую за увагу♥️

Дата походження:16.06.25

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Незрозуміла суть вашої скарги, ніяких доказів порушень зі сторони адміністрації не надано, не треба порушувати правила і не буде покарань у вигляді доган/варнів, відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі