Розглянуто Для Слідкуючого ЗСУ | Халатність до посади. Перевищування своїх повноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
26
Реакції
23
Бали
12
1. Ваш нікнейм: Джоні Каряка
2. Нікнейм порушника: Олександр Сирський [2203]
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги:
Я перебував на території військової частини з метою надання допомоги. До мене підійшов Олександр Сирський та наказав залишити територію. Під час розмови він почав говорити про нібито якийсь «ЧС ЗСУ», однак жодних зрозумілих пояснень або документальних підстав не надав.

У мене виникає питання, чи відповідають ці твердження дійсності, чи вони є особистими припущеннями. Крім того, особа, яка займає відповідальну посаду та перебуває на випробувальному терміні, повідомила військовослужбовцям, що мене не можна допускати на територію військової частини, водночас іншим представникам СБУ вхід дозволений.

Прошу надати роз'яснення щодо правових підстав таких дій, а також перевірити, чи не містять вони ознак неналежного виконання службових обов'язків або перевищення службових повноважень.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
Відео якщо буде в поганному качестві, поставте на 2К в ютубі. Тайм коди не вказую тут потрібно передивлятись все відео.

Віктор Кінг

Адміністратор | Чорноморський Край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
27 Чер 2024
Дописи
143
Реакції
59
Бали
316
Вітаю переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Переглянувши ваш матеріал доказів самого інциденту, згідно правил UGTA

Джоні Каряка отримає покарання :

5.5. "Flood in VC" - Flood in Voice Chat - Крики, увімкнення коротких музичних доріжок, використання програм для зміни голосу і все, що може завадити нормальній грі. | Мут 30 хвилин.

У зв'язку з цим, данна скарга не є дійсною. Також, оскарженню не підлягає.

V.King

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі