Єлі Муррр
Козак
- Реєстрування
- 25 Лют 2023
- Дописи
- 28
- Реакції
- 9
- Бали
- 8
- Нікнейм адміністратора:Ігор Зінченко
- Особистий нікнейм:Єлі Муррр
- Суть скарги:Вітаю, чому саме хочу щоб цю скаргу розглянули спец.адм або ж керівник, на данний час, насправді не на данний час а завжди, коли в нас на проекті адміністрація вступалася однн за одних, не тільки адмінстрація, ну ще й і лідери, ця скарга не тільки про несправедливе покарання, а про загальний стан проекта, колм я гортала скагри на адміністрацію, зустріла багато цікавих скарг, там де адміністратор вступається за іншого, не знаю хто вони там, друзі, знайомі чи пара, не дуже цікавить, але те що на проєкті є так звама "корупція" то є факт, я думаю багато гравців це давно вже помітили, так от, переходимо до суті скарги, колись місяць назад, я була у фракції 1+1, їздила знімала інфраструктуру міста, на тот момент в мене було багато людей, котрі мене недолюбливали, тому якщо я наводила камеру на мерію, або на об*єкт поруч з ними, вони дуже ображалися, нажаль так як це було дуже давно в мене немає цих відео((, і в той день в НПУ м.Х сталася пожежа, для випуску непогано було би зняти, ну і я поїхала, стала біля НПУ, та почала знімати, нажаль туди приїхала не тільки я, а й люди котрі до мене не сильно добре відносяться, (з мерії), на той момент в мене був дозвіл, на зйомку міста.Х, але одна особа, вирішила що вона тут бог, і тому мені не можна знімати навіть без дозволу, після мене затримали по його наказу, ну короче, мене затримали, посадили, і тд.., після 40хв у в*язниці, я поїхала знову до 1+1 щоб надягнути форму, та й редактувати об*яви, але коли я приїзджаю, вже бачу що я не в фракції, більш детально про порушення зам.лід 1+1, який мене звільнив я писала в цій скарзі тиць
, там роздрібно прописано всі пункти котрі порушив зам, ну і трошки ситуації там теж є, ой, поки сиділа писала, знайшла ті самі відео з арешту, якщо треба, там є повна ситуація про моє незеканне затримання, з порушенням закона, співробітників мерії та СБУ. я розумію що я подаю скаргу дуже піздно, але я хочу продовжити свій шлях на цьому проекті, я стояла 20 днів на лідерці, граю тут з 30.12.22, і не хочу щоб це все так закінчилося, прошу зробити мені виключення і увійти в моє положення, я думала що не буду повертатися на цей проект, та й не писала скаргу, точніше я писала, але ту скаргу відмовили, тому і впустила руки, ще раз повторю чому я хочу щоб цю скаргу роздивлялась красна адміністрація, бо вона майже не від кого не залежить, в них більше досвіду, та вони більш компетенті! прошу зняти мені ЗЧС фракцій котрий був видан мені несправедливо, та з порушенням правил ЧС та правил лідерів!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 15.07-29.08
мама повертається)
Останнє редагування: