Зачинено Для Спец.Адміна/Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Shyrik Miznarodny

☢️Хімера☢️
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
47
Реакції
13
Бали
262
1. Ваш нікнейм та ID:Шурик Міжнародний
2. Нікнейм адміністратора:Конор Стоун,Надін Арквейл
3. Суть скарги:Вітаю, 23.08 коли я заходив в гру я получив бан на 6000 днів за порушення правил UKRAINE GTA

7.14. Заборонено пропонувати/вказувати/закликати/спонукати на продаж/покупку ігрової валюти/цінностей/майна/нерухомості/транспорту. | Бан 6000 днів

Після чого я подав перше оскарження(тик) на форум. В ній мені відмовили по причині "Адміністрація не надає докази гравцям".
Після чого я звернувся в тех.підстримку тг (Номер тікету: #346704) вони мені порадили ще раз подати оскарження друге(тик).Я подав ,попросив сходити зі мною в дискорд щоб можна було поянити ситуацію та хоть якось доказати що я нічого не продавал.Але мені знову відмовили по причині "Відповідь була нада в минулій скарзі.
Після цього 28.08 я знову звернувся в тех.пітримку ,мені рішили допомогти взяли юз телеграма і сказали щоб очікував
(Номер тікету: #347111)(скрін 1, скрін 2).
Через 2 дня я так і не отримав відповіді і знову написав в тех.пітримку мені знову сказали чекати
(Номер тікету: #347513) (скрін 1, скрін 2).
Сьогодні вже 08.09,пройшло вже неділя а я так і не отримав відповіді .

Після всього цього складаєтся що заблокували просто так , і ніхто не хоче допомагати .Також хочу доповнити що в цю гру я немало донатив , якби я хотів щось продавати я б донатив? Тому хотілось би розібрати з баном та продовжити грати.Якщо потрібно то можу надати інформацію яку потрібно для більш ефективного розгляду.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
Знімок екрана 2026-08-23 190407.png

5. Дата порушення:23.08.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,180
Реакції
2,088
Бали
643
Вітаю
Переглянувши докази, покарання було видано вірно.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі