Відмовлено Для Спец.Адміна С.Коваленко///Максим Герас некомпетентність,образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данііл Ткаченко

Старожила Проекту
Реєстрування
2 Січ 2024
Дописи
40
Реакції
22
Бали
11
1.Нікнейм Адіміністратора:Максим Герас
2.Особистий нікнейм:Тимофійко Табака
3.Суть скарги:
Прийшовши на обзвон на посаду L УЗ мене зустрічає Адміністратор Максим Герас ЗГС держ.Як тільки я почав розказувати про себе він сказав: включайте демонстрацію екрану грайте в динозаврика я питаюся включити демонстрацію а вона в мене не включається тому що в мене старий ноутбук на Windows 7. І собі під ніс я пробурмотів нецензурну лексику «sука» після чого Адміністратор погано почув і сам спитав:
Ви сказали «sука»? Я чесно відповів що так, після того даний адміністратор говорить що я не пройшов обзвон за нецензурну лексику.Прошу особливої уваги
1.Я був на нервах та на емоціях бо переживав чи пойду
2. Нецензурне слово було висловлене не в сторону якоїсь особи
3. Дане слово нікого не образило і не мало намірення принизити/образити когось.
Потім я зразу сказав можна 2 шанс я більше не буду вживати нецензурну лексику після чого Адіміністратор відповідає Ні, це заборонено.
Хотя на розсуд Адіміністації можна дати другий шанс і вибачити якщо я не мав намірення когось образити.
Тут максимальна увага
Потім він говорить:
Та я думаю ви б і не пройшли цей обзвон бо людина Павло Сірко дуже гарно відповідала і пройшла це вже 100%.
1. Тут я чуствував себе скривдженим так як Адміністратор фактично образив мене і принизив і зрівняв в худшу сторону з іншим Кандидатом.Я почуствував образу в середені себе.
2.Адміністації категорично забороняється казати результат обзвон не закінчивши його + Максим Герас сказав мені результат обділивши інших кандидатів.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5.Дата походження:05.06.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вытаю.
Жодне правило вам не дає права говорити нецензурну лексику, тому вам було выдмовлено, так як за результами бесіди було виявлено, що ви можете в деяких випадках можете не стримувати агресію.
На рахунок адміністратора, порушеннь виявлено не було, рішення було прийнято правильне, те що вам було сказано як ви говорите, що обзвон пройшла та чи інша особа, конкретних ствердженнь не було, були лише здогадки.
Відмова!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі