Зачинено Для Спец Адміна або для Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катана Екстазі

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
147
Реакції
82
Бали
316
1. Ваш нікнейм та ID: Катана Екстазі 59524
2. Нікнейм адміністратора: Серго Голд або Олег Галицький
3. Суть скарги: Вітаю. Хочу звернутися до Спецадміна або Власника щодо ситуації, яка склалася зі скаргою на Емілію Біллу та моїм покаранням від Джеймса Громова. 06.09.2026 я подав скаргу на Емілію Біллу, але її розглянули тільки через три дні. І, якщо чесно, я думаю, що її взагалі не розглянули б так швидко, якби я перед цим не подав скаргу на всю адміністрацію з питанням, чому мою скаргу ніхто не дивиться вже декілька днів. Після цього Джеймс Громов видав мені ДМГ за провокацію гравців. Я потім посидів з ним у войсі та запитав, у чому саме була провокація. Він сказав, що я просто їхав за ними. І от тут я взагалі не розумію, як це може бути провокацією. Я їхав за ними не для того, щоб їх провокувати, а щоб зафіксувати ID, тому що Емілія Білла стріляла з пасажирського сидіння. Я хотів просто нормально зафіксувати порушення та подати скаргу. Якби я їм щось кричав, ображав, спеціально таранив або робив щось, щоб змусити їх порушувати правила, тоді я б зрозумів, за що мене покарали. Але я просто їхав за ними. Якщо зараз виходить так, що за людиною не можна навіть їхати, бо це вже вважається провокацією, то тоді я взагалі не розумію, як нормально фіксувати порушення інших гравців. Також у відповіді ГА на мою скаргу на Джеймса Громова було сказано, що спочатку з мого боку була провокація, але яка саме — ніхто нормально не пояснив. На відео було багато моментів, і я прошу переглянути його повністю, а не тільки окремі моменти. Так, я врізався в них, але це сталося через те, що людина переді мною сама різко загальмувала, і я не міг знати, що вона зараз зробить. Також був момент, коли людина сама навмисно в мене врізалась. Тому в мене виникає питання: якщо моє зіткнення вважається провокацією, то чому їхнє зіткнення в мене не вважається таким самим? Я не намагаюся зараз виправдати кожну свою дію, просто хочу, щоб ситуацію нормально розібрали по факту. Тому дуже прошу уважно переглянути мою початкову скаргу на Емілію Біллу та звернути увагу на стрільбу з пасажирського сидіння, саме порушення під час стрільби та ДМ, якщо він був. Також прошу перевірити, чому покарання Емілії Білли фактично було набагато меншим. Наскільки я пам'ятаю, вона мала отримати приблизно 1 годину 10–20 хвилин ДМГ, але в результаті просиділа близько 20 хвилин. Хотілося б зрозуміти, чому так вийшло. І ще прошу розглянути питання щодо компенсації за мій ДМГ, тому що я вважаю покарання несправедливим. Я просидів там приблизно 15 хвилин, за цей час міг би займатися своїми справами на сервері. Я не хочу конфліктувати з адміністрацією чи когось просто так звинувачувати. Я просто хочу, щоб цю ситуацію нормально та неупереджено переглянули, особливо момент із так званою «провокацією», і пояснили, за що конкретно мене покарали. Дякую за увагу та сподіваюсь на адекватний і справедливий розгляд.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): скарга на Емілію Біллу
скарга на ГС Неоф
5. Дата порушення: 09.09.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,586
Реакції
1,441
Бали
643
Вітаю
Відповідь була надана в особистих повідомленнях

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі