Марк Ліквід
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 192
- Реакції
- 245
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Євген Мілевський
- Суть скарги: Вибачаюся шановна адміністрація, звертаюся до вас знову а саме до Спец.Адміна Сергія Коваленка пане Сергій цікава виходить ситуація, я простий гравець який працює грає не завдає шкоди проєкту не використовиє посторонні програми, який працював на благо проету був на посадах лідера займався фракцією і виконував обов'язки адміністрації. І я який маю поняття що таке РП терміни загальну термінологію структур МВС. До чого я це все довів що на мене написали скаргу а саме колишній лідер СБУ К вибачаюся не пом'ятаю нік, що я зливаю особовий склад СБУ Д чудово, а підскажіть мені слив навмисний це коли особа систематично заливає скарги по дрібницям, я так це розумію, ось закинувши три скарги водночас, також забув вказати тайм-коди, це все добре але на той час лідер СБУ К, вирішив що я зливаю ос СБУ Д, тобто ДМ без прчини два рази , і порушення субординації і стату це злив, тоді що мені не закидати скарги і закрити очі, тобто якщо я зібрав собі за 4 дні фрапси і закинув їх водночас це порушення? Наскільки мені відомо що термін дії скарги це 7 днів після порушення, ось а я вирішив переглянути свої фрапси і закинути в один момент, бо я теж людина в мене є справи, щоденні проблеми обов'язки, менше з тим. Я веду до того що пан ГА вирішив що якщо я закинув скаргу без тайм кодів і потім видалив відео, це повторне ЧСП, так давайте через кожне порушення людину відкидати в ЧСП чому би і ні, це було дуже некомпенетно на мою думку. Я вважаю недоцілне рішення пана ГА щодо цього рішення оскільки сливу не виявленно, а підстав для ЧСП немає. Чекаю Розгляду
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 07.04.2024