Стів Сімонс
Sigma 04 Північна Україна
- Реєстрування
- 20 Січ 2023
- Дописи
- 66
- Реакції
- 71
- Бали
- 63
1. Ваш нікнейм: Стів Сімонс
2. Нікнейм адміністратора: Тимур Ланько.
3. Суть скарги: Зловживання повноважень .
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 19.05.2026
2. Нікнейм адміністратора: Тимур Ланько.
3. Суть скарги: Зловживання повноважень .
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 19.05.2026
Шановне керівництво сервера а саме Спец Адміністратор, звертаюся до вас із проханням розібратися у ситуації, що склалася між мною та Головним слідкуючим за державними організаціями (ГС Держ) — Тимуром Ланько.
Я планував обійняти керівну посаду (як довірена особа лідера ). Лідер фракції був повністю згоден на моє призначення та не мав до мене жодних претензій. Проте зазначений адміністратор одноосібно заблокував моє призначення, керуючись виключно суб'єктивними мотивами.
У ході особистого діалогу в Telegram (докази додаються нижче) адміністратор аргументував свою відмову наступним правилом:
Вважаю дії та аргументацію адміністратора неправомірними з наступних причин:«...лідер повинен спитати в ГС Держ або його заступника, чи є в людини довіра та чи були в неї критичні покарання на інших серверах».
- Відсутність об'єктивних причин для відмови: На мої прямі запитання щодо того, які саме «критичні порушення» я маю на інших серверах, Тимур Ланько не надав жодного факту, аргументу чи доказу (логу). Я в минулому сам займав пост адміністратора, чітко знаю правила проекту і запевняю, що активних грубих порушень чи ЧСП/ЧСД у мене немає.
- Зловживання повноваженнями: Замість конструктивної перевірки фактів, адміністратор зайняв ультимативну позицію: «Моє рішення залишається в силі, незалежно від того, чи це довірка, чи заявка» та «Щось не подобається, очікую скаргу на форум». Це свідчить про те, що адміністратор використовує свій статус для штучного відсіювання гравців, які йому особисто не подобаються, змушуючи проходити шлях заново з нижчих рангів (Майор/Підполковник), ігноруючи регламент та інтереси лідера фракції.
Вимоги до розгляду скарги:
- Запросити у адміністратора Тимура Ланько розгорнуті докази та логі моїх «критичних порушень» на інших серверах, якими він офіційно мотивував відмову.
- У разі відсутності реальних вагомих порушень з мого боку — визнати рішення адміністратора упередженим, скасувати його та дозволити лідеру висунути мою кандидатуру.
- Провести з адміністратором сувору бесіду або видати догану за перевищення повноважень та необґрунтований тиск на кадровий розбір фракції.