Розглянуто [Для Спец.Адміністратора і вижче,прошу ГА та ЗГА не розглядати] Некомпетентність|Андрій Горбань

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Kоломойський

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Лют 2023
Дописи
280
Реакції
434
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Горбань
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Коломойський
  3. Суть скарги: Вітаю шановне керівництво проекту,в даній скарзі я хочу висунути обвинувачення особі Андрію Горбаню,я написав скаргу де лідер СБУ Д заблатив особу та поставив її на 10 ,на що дана особа Андрій Горбань відповів,що типу це була спец-операція,але шановна адміністрація то придставте картину якщо всіх так будуть звільняти і вони будуть йти в клан типу спец-операція,також на мою думку п.Горбань не знає правил лідерів де чітко вказано причини і коли можна повертати на яку посаду,також я вказав на розгляд ГА чи ЗГА,в мене питання Андрій Горбань ТВО чи його підвищили а ми про це не знаємо? Тому прошу керівництво не серверу,а проекту покарати дану особу за його вчиники,також покарати лідера СБУ Д за блат та зняти Олександра Цезеря так як його поставили порушуючи правила проекту.Також як відповіла ЗГА Вікторія Коваленко ось Тут,що це була спец операція і про неї було повідомлено ГС Держ,але якщо він був попереджений то прошу вас керівництво серверу переглянути або фрапс або скрін з доказами про попередження на рахунок спец.операції,бо як прийнято на нашому проекті якщо немає доказів,то словам вірити ніхто не буде. Також хочу звернути увагу на Олександра Цезеря який навмисно надавив на нашого модератора клану,щоб його прийняли.Ми дали йому другий шанс,і що ми маємо в результаті? Дана особа поробила фрапси як наш лідер та ми перестрілювалися з кланами з якими в нас війна та хоче відкрити кримінальну справу на лідера скажіть будь ласка це не злив? Також прошу звернути,що дана особа перебувала в нас в клані,а як ми знаємо працівникам СБУ заборонено перебувати у відпустці.Ще хочу додати,що обманювати гравців на нашому сервері заборонено,так як це карається баном,а Олександр Цезерь обманув нашого модератора клану ''Наталі Новік'' ось таким чином .Прошу прийняти міри,а також прохання до ГА ЗГА скаргу не розглядати,та передати вищому керівництву
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1, 2
  5. Дата походження: 22.03.2024

Останнє редагування:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Вам вже надали відповідь у минулій скарзі.
Це не є зливом, оскільки СБУ має право займатись облавою будь-якого клану.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі